AXI-shoot-ThomasMike
03/04/2024

AXI-klanten geven AXI 8 op 10

In het onlangs uitgevoerde klanttevredenheidsonderzoek scoren we gemiddeld 8/10 voor onze dienstverlening.

Daar kunnen we niet anders dan uiterst trots op zijn.

 

Bij AXI streven we ernaar om klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden, want in elke organisatie zijn tevreden klanten van cruciaal belang. Wij geloven dan ook dat er een onlosmakelijke band bestaat tussen de dienstverlening die wij bieden en de tevredenheid van onze klanten.

Ook dit jaar kregen we met het klanttevredenheidsonderzoek, dat jaarlijks uitgevoerd wordt bij onze top 100 klanten, enkele conclusies en aanbevelingen mee voor de toekomst.

Tevredenheid AXI-klanten

Vanuit ons engagement voor het creëren van een goede relatie met onze klanten, zetten we elk jaar een tevredenheidsonderzoek op bij onze klanten. Daar peilen we naar de tevredenheid omtrent de algehele relatie met AXI. Dit onderzoek wordt opgezet in samenwerking met een onafhankelijk onderzoeksbureau waar onze top 100 klanten bevraagd worden aan de hand van kwantitatieve onderzoeksmethode met name een online vragenlijst.

 

Algehele relatie van 8+

  • Een gemiddelde algemene tevredenheid van 8 op 10.

 

  • Een Net Promotor Score (NPS) van +29! Een stijging ten opzichte van vorige metingen.

 

  • Klanten van AXI verwachten een proactieve software en IT-partner die meedenkt en haar expertise toekomstgericht inzet.

 

  • De flexibiliteit en persoonlijke aanpak in onze organisatie worden sterk gewaardeerd.

 

  • Vier op vijf klanten beschouwt AXI als een stabiele organisatie.

 

  • Klanten verwachten steeds uitgedaagd te worden met onze expertise.

We zijn verheugd met deze beoordeling en ijveren ook in de toekomst voor een optimale dienstverlening. Als toegewijde IT-partner in België en Nederland leggen we onze focus op het begrijpen van de noden van onze klanten om deze nadien door te vertalen naar de ideale oplossing die de organisatie naar een hoger niveau tilt. Als innovatieve en servicegerichte partner streven we steeds naar verbetering voor zowel elke klant als voor AXI zelf.  

AXI-careers
Werken bij AXI?

Tevreden klanten en een goede dienstverlening, dat vraagt engagement en een sterk team. Bij AXI zijn we steeds op zoek naar nieuw talent.

Kom jij ons team versterken?