Boerenbond - Pets Place AXI Retail referentie
01/03/2019

Boerenbond – Pets Place Hilvarenbeek en 's-Hertogenbosch live met AXI RS

Begin 2019 zijn de eerste winkels van Boerenbond - Pets Place gestart met het gebruik van het omnichannel platform AXI RS.

 

 

De overstap naar AXI RS past in de visie van IJsvogel Retail om te groeien richting een sterke omnichannel organisatie. Ondernemer Roy van Gool is tevreden: ‘De gebruiksvriendelijkheid van het pakket is enorm’.

 

 

Intuïtief werken met de AXI RS oplossing

 

De medewerkers van de Boerenbond - Pets Place ervaren de omnichannel winkelsoftware als zeer gebruiksvriendelijk. ‘Mijn collega’s pakken het zeer snel op’, legt Roy van Gool uit. ‘De software biedt onze verkoopmedewerkers direct de juiste informatie. Zo zijn zaken als realtime voorraad, verkoopinformatie en loyalty klantinformatie direct opvraagbaar’. ‘Klantretouren zijn eenvoudig te verwerken, simpelweg de bon scannen en het systeem leidt je automatisch door het retourproces’. ‘Nieuw voor ons is de ‘click & collect’ functionaliteit. Webshop bestelllingen zijn direct zichtbaar in het winkelsysteem en kunnen zo direct door onze medewerkers worden verwerkt. De oplossing sluit perfect aan bij wat onze klanten vandaag verwachten.’

 

 

Gebruik van een multi-inzetbare mobile device

 

Naast de vaste winkelkassa’s introduceert Boerenbond - Pets Place de nieuwe AXI RS mobile oplossing op de winkelvloer. Met de Android app op PDA kunnen winkelmedewerkers efficiënt tal van logistieke taken uitvoeren. Denk aan voorraadcorrecties, inventarisatie en registratie van leveringen. In een latere fase zal de mobile POS functionaliteit worden toegevoegd aan de app. ‘Ideaal voor drukke momenten.’, besluit Roy van Gool.

 

Na de evaluatie van de eerste twee pilotwinkels volgt de uitrol in de andere 185 Boerenbond - Pets Place winkels.

 

 

Meer informatie? Neem contact op met Willem Bless.

Enkele sfeerbeelden

Afbeelding
Pets Place foto 1
Afbeelding
Pets Place foto 2
Afbeelding
Pets Place foto 3
Afbeelding
Pets Place foto 4