04/07/2022

De sfeer op kantoor is terug! AXI darts toernooi

Om de sfeer terug te halen na een lange periode van lockdowns en corona kozen we ervoor om enkele 'caféspelen' te huren op de AXI vestigingen. In Breda werd gekozen voor een ping pong tafel, in Willebroek een air hockey en in Gent kwam er een elektronisch darts spel.

De aanwezigheid op de AXI kantoren steeg al snel terug en de lunchpauzes werden langer en langer. Leuk om de connectie terug te halen tussen de medewerkers.

In Gent organiseerden we een darts toernooi, iedereen (zowel 'professionals' als non-professionals) kreeg de kans om mee te doen aan het toernooi. In totaal kregen we een dertig tal inschrijvingen.

Tussenstand AXI darts toernooi

In totaal hadden we 3 rondes, een halve finale en de langverwachte finale. De groep van deelnemers werd steeds kleiner en de finale werd steeds spannender. Er werd geoefend, alleen en in groep, tijdens de lunchpauze én tijdens de werkuren. We waren gestart met 32 enthousiastelingen, na de eerste rond kwamen we uit op 16 overblijvenden, daarna op 8 strijders en de halve finale werd gespeeld met 4 om dan uiteindelijk bij 2, meer dan aan elkaar gewaagde, pro's uit te komen.

De finale speelden we op vrijdag 1 juli, cheerleaders mochten niet ontbreken en 's avonds hadden we aansluitend een BBQ om de zomer af te trappen ;-)

De winnaars

In de finale hadden we collega Jelle Ferret, M365 Consultant en Vincent Franchet, Business Unit Manger AXI Adaptive Case Management tegen elkaar staan (zie foto links hierboven). Ze speelden het spelletje best of three. Het eerste spel won Jelle, het tweede Vincent en uiteindelijk won Vincent ook het derde spel.

Een verdiende winnaar. Als prijs gaven we hem een darts bord cadeau, om thuis zijn skills nog wat aan te scherpen.

Bedankt aan alle collega's die deelgenomen hebben aan het toernooi.