AXI Customer Case Clous Mode 2023
25/07/2023

Clous mode
gaat voor optimale
winkelervaring
met Tilroy

Van twee lingeriezaken tot een volwaardig modehuis voor dames, Clous Mode begrijpt dat persoonlijke service en klantgerichtheid essentieel zijn voor langdurige klantrelaties. Met de all-in-one retail suite van Tilroy, dat deel uitmaakt van AXI, kunnen ze een consistente winkelervaring bieden, zowel in de winkels als online.

 

 

Volledig geïntegreerd retailsysteem 

 

'Bij veel softwarepakketten zijn kassa en voorraad vaak wel geïntegreerd. De webshop niet. In een tijd waar mensen online oriënteren en in de winkel kopen en vice versa, is een dergelijke integratie cruciaal. Met Tilroy kregen we die oplossing.', vertelt Bobby Clous, Retail ondernemer bij Clous Mode.

Klanten beter leren kennen

 

Door te investeren in klantgegevens en analyses kunnen retailers hun klanten beter begrijpen en gepersonaliseerde aanbiedingen doen. Het integreren van voorraadbeheer tussen winkels en de webshop maakt het makkelijker om klanten snel te helpen met de juiste producten en teleurstelling te voorkomen.

 

De intuïtieve interface en rapportagemogelijkheden zorgen voor meer efficiëntie en voorbereiding op de toekomst.

Persoonlijke begeleiding 

 

Bij de keuze voor kassasoftware of een retailsoftware is persoonlijke begeleiding en ondersteuning van Tilroy een waardevolle aanvulling voor retailers. 

 

'Je zit niet vaak in het traject voor nieuwe retailsoftware. Ik adviseer iedereen om goed in kaart te brengen wat je écht nodig hebt. Persoonlijke begeleiding van je leverancier is dan heel aangenaam.', besluit Bobby Clous. 

AXI neemt Tilroy - specialist in retailsoftware - over

 

AXI heeft het Belgische Tilroy - Omnichannel Retail Software overgenomen. Met de acquisitie vergroot AXI haar marktaandeel in de Belgische en Nederlandse retailsector en verruimt het haar softwareportfolio.

 

Lees hier alle details