AXI Nieuwjaarsfeest 2024
16/01/2024

AXI collega's vieren nieuwjaarsfeest 2024 in purple passion style

Op de tweede vrijdag van het nieuwe jaar vieren we met z'n allen het AXI nieuwjaarsfeest. Een hoogdag voor alle AXI medewerkers. Tijdens deze editie stond alles in het teken van PPP - Purple Passion Party.

Paars, niet zomaar een kleurtje bij AXI

 

De volledige avond stond in het teken van paars. Vooraf werd aan iedereen gevraagd om in een 'touch of purple' af te zakken naar feestlocatie Den Berg in Londerzeel. Aan de ingang kwam iedereen via, je raadt het al, een paarse loper naar binnen en kon de Purple Passion Party beginnen.

 

Voor ze hun eerste drankje in ontvangst namen, mocht elke collega blind een kaartje kiezen met daarop een lied met in de titel 'purple'. Dat lied verwees naar de diner tafel waar ze konden genieten van een wine&dine met de leukste AXI collega's. Zo was er de tafel van Taylor Swift met Lavender Haze, Purple Rain van Prince, Violet Hill van Coldplay en veel meer.

 

Ook in haar speech verwees het management naar de speciale betekenis die paars voor AXI heeft. Die kan je hieronder lezen.

 

Paars is voor ons meer dan een kleur. Het vertegenwoordigt een gemeenschappelijke identiteit die onze gedeelde passie voedt.

Het is een kleur die fungeert als bindende kracht en symbool staat voor de creativiteit, innovatie en samenwerkingsgeest die onze bedrijfscultuur kenmerken.

Bij AXI is werk meer dan een reeks taken. Elk project wordt gekenmerkt door een overvloed aan energie, toewijding en passie.

2024, bring it on!

 

Voor we de voetjes onder tafel mochten schuiven hadden onze CEO’s nog een korte speech in petto. Paul Peeters, CEO AXI Digital vertelde met trots dat 2023 het jaar van de succesvolle groei was. Ron van den Broek, CEO AXI Software verwelkomde ook de nieuwe bedrijven die recent aansloten bij de AXI Group: Tilroy, IT Provider en INTERIT

 

Met een zaal vol AXI party people klonken we samen op 2024. ‘We are ready voor 2024 met nog meer groei en nog meer impact’ sprak Ron uit.

Purple passion op de dansvloer

 

Na het seated sharing diner kwam showbeest DJ Crazy Sir-G de dansvloer onveilig maken. Tussen het mixen entertainde hij de collega’s met zijn dansmoves en salto’s. In no-time stond de dansvloer in lichterlaaie en dat tot in de vroege uurtjes.

 

Proud to be part of this company! 🥳 AXI 💜

Afbeelding
AXI Nieuwjaarsfeest
Afbeelding
AXI Nieuwjaarsfeest
Afbeelding
AXI Nieuwjaarsfeest
Afbeelding
AXI Nieuwjaarsfeest
Afbeelding
AXI Nieuwjaarsfeest
Afbeelding
AXI Nieuwjaarsfeest
Afbeelding
AXI Nieuwjaarsfeest
Afbeelding
AXI Nieuwjaarsfeest