AXI HPE Scality Veaam server storage backup oplossingen
05/04/2023

HPE, Scality & Veeam gaven een heldere server, storage & backup product update

AXI, dat HPE en Veeam Gold Partner is, organiseerde samen met HPE en Veeam op 29 maart 2023 een lunchsessie bij HPE in Diegem. Tijdens de sessie werden de laatste features en verbeteringen gepresenteerd met betrekking tot Veeam Backup & Replication v12, HPE ProLiant Gen11 servers en HPE Alletra 4000 Datastorage Server en de object storage-oplossingen van Scality. De gelegenheid om alles te weten te komen over de innovaties bij deze marktleidende IT Technology partners.  

 

 

Highlights Veeam & HPE StoreOnce met Veeam 

 

Na een introductie tot de HPE, Veeam en Scality Artesca oplossingen, toonde Stijn Marivoet, System Engineer EMEA bij Veeam Software, hoe organisaties zich beter kunnen wapenen tegen storingen en het risico op gegevensverlies tot het minimum kunnen herleiden. Hij belichtte de nieuwste features van Veeam Backup & Replication v12. Dit vormt de basis van het nieuwe Veeam Data Platform dat betrouwbare immutability, geavanceerde cyber resiliency en ongeëvenaarde hybride cloudbescherming aanbiedt in één enkel platform.  

 

Yves Venneman, Technology Consultant Storage bij HPE, lichte op zijn beurt de  nieuwste features toe die HPE aan StoreOnce heeft toegevoegd om de performantie en de veiligheid te verhogen. 

 

 

Scality ARTESCA - HPE Gen11 & Alletra 4000 

 

Daarnaast vertelde Yves Venneman hoe organisaties hun backup veilig kunnen bewaren via een on-premises private cloud oplossing gebaseerd op de AWS S3 standaard. Aanwezigen ontdekten hoe de Scality ARTESCA oplossing binnen het HPE storage portfolio past en hoe ze deze kunnen implementeren in hun eigen infrastructuur. 

  

Ook in het HPE Compute portfolio zijn er met de komst van HPE Gen11 heel wat nieuwigheden te bespreken. Geert Kuijken, Enterprise Architect bij HPE, toonde de verschillende modellen en hun nieuwe features waaronder  Compute Ops Management, iLO 6, trusted security by design en de geoptimaliseerde prestaties voor de verschillende workloads. 

 

  

Deep-dive Veeam v12 in combinatie met Scality ARTESCA 

 

In een extra sessie werd door Stijn Marivoet en Yves Venneman, gefocust op Veeam v12 in combinatie met Scality ARTESCA. Door de krachten van Scality ARTESCA te bundelen met de nieuwste features van Veeam Data Platform v12 kunnen organisaties rekenen op een immutable ransomware protection; en dat zonder in te leveren op flexibiliteit of prestaties. 

Afbeelding
AXI HPE Scality Veaam server storage backup oplossingen

AXI, uw end-to-end IT partner 

 

Tot slot lichtte Peter Neefs, Pre-Sales Consultant bij AXI, toe hoe AXI kan adviseren en begeleiden bij het implementeren van deze Veeam, HPE en Scality Artesca oplossingen. Ook Berrie Talboom, Key Accountmanager bij AXI, vertelde over de toegevoegde waarde die AXI, als end-to-end IT partner en als HPE en Veeam Gold Partner, kan bieden.  

Afbeelding
AXI HPE Scality Veaam server storage backup oplossingen

Voor herhaling vatbaar 

 

‘Ik sta dagelijks in contact met klanten’, zo zegt Berrie Talboom. ‘Deze lunchsessie gaf me de kans om sommige van onze klanten nog een keer fysiek te ontmoeten. Je treedt in dialoog en de feedback die je op zo’n momenten krijgt, is van onschatbare waarde.’

 

Ook Peter Neefs, beaamt dit: ‘Ik heb interessante mensen gesproken en ik vernam dat de aanwezigen het bijzonder leerrijk vonden. Professionals kregen zicht op nieuwe technologieën en het stemt tot nadenken op het vlak van mogelijke toepassing in hun eigen omgeving’. ‘Bedankt aan HPE en Veeam voor het samen organiseren van dit geslaagde evenement!’, zo besluit Berrie Talboom. 

 

Benieuwd hoe AXI u kan ondersteunen? Bekijk hier onze cloud oplossingen en services.