Hybride afrekenmogelijkheid voor Relay shops van Lagardere Travel Retail Group
28/03/2023

Consumenten rekenen snel af bij Relay shops van Lagardère Travel Retail Group

AXI ontwikkelt unieke hybride kassa die combinatie van self-checkout met bemande lijnkassa maakt  

Relay is een internationale keten van lees- en cadeauwinkels en één van de merken van Lagardère Travel Retail Group. Eind 2021 opende de eerste Nederlandse vestiging in het station van Breda de deuren.  Inmiddels werden er nog 7 Relay winkels geopend met als laatste de Relay shop op Rotterdam CS. 

 

 

Een innovatieve IT-oplossing voor de gehaaste reiziger
  

De nadruk lag op snelheid’, zo zegt Mike Snepvangers, Commercieel Directeur Retail bij AXI. ‘Reizigers zijn gehaast. Als ze in de winkel komen, willen ze snel kunnen afrekenen. We ontwikkelden daarom een combinatie van een gewone checkout en een self-checkout.

 

Het unieke aan de AXI oplossing is dat de winkelmedewerkers, van achter de balie via het andere scherm kunnen assisteren om zo de transactie van de consument te checken of zelfs direct de transactie kunnen overnemen.

 

In onderstaande video vertellen Twan Vissers, Directeur Food & Travel Essentials bij Lagardère Travel Retail, en Mike Snepvangers, Commercieel Directeur Retail bij AXI, over de voordelen van de hybride afrekenervaring.
 

Bekijk de video

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Het AXI Retail Cloud Suite Platform

Gebruiksgemak, continue doorontwikkeling, perfecte integratie met uw webshop zijn de sleutelwoorden van onze omnichannel point of sale oplossing. Met AXI Retail Cloud Suite richten we ons op een groot aantal branches, waaronder supermarkten, bouwmarkten, tuincentra, warenhuizen, fashion retailers, telecom retailers en horeca.

 

Ontdek het platform