AXI Digital neemt InterIT en ITP Group over
08/11/2023

AXI neemt InterIT en ITP Group over

AXI neemt InterIT en ITP Group, twee IT-services bedrijven, over. Door de acquisities kan AXI vandaag een nog breder scala aan IT-diensten aanbieden en haar klanten nog beter helpen met hun digitale transformatie. 

Klanten nog beter bedienen met veelzijdig portfolio 

 

Met de overname van InterIT en ITP Group breidt AXI niet alleen haar portfolio uit, maar versterkt het ook haar positie als toonaangevende speler in de IT-sector. ‘AXI blijft evolueren om de huidige digitale uitdagingen aan te gaan en onze klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden. Dankzij onze langdurige samenwerkingen, zoals die met Microsoft, Oracle, IBM, HP, HPE, POSIT, Aruba, Lenovo, Dell en Proximus kunnen we ons klantenaanbod continu verbeteren en optimaal inspelen op de moderne uitdagingen’, zo meent Paul Peeters, voorzitter van AXI en CEO van AXI Digital. ‘AXI kan vandaag een nog breder scala aan IT-diensten aanbieden en haar klanten nog beter helpen in hun digitale transformatie’.  

 

 

Over InterIT

 

InterIT, opgericht in 2006 door Karel Vyncke, is een aanbieder van volledige IT-ontzorging voor KMO’s en middelgrote bedrijven. Ze leveren een brede expertise binnen cloud en storage, netwerken en connectiviteit, security, digitaal werkplekkenbeheer en volledige managed services, voor klanten zoals AGO Jobs & HR, Inex en VDK Bank. InterIT is een team van 35 medewerkers en heeft kantoren in Wetteren en Boom. ‘Onze reis is er tot nu toe een van groei, innovatie en samenwerking geweest’, zo vertelt Karel. ‘Samen met AXI zijn we vastbesloten om deze traditie voort te zetten en nog verder te gaan dan ooit tevoren. Samen zetten we in op kennis en technologie, zodat we de best mogelijke oplossingen kunnen bieden aan onze klanten’. 

Afbeelding
AXI Digital overname InterIT

Foto: Karel Vyncke (CEO InterIT) en collega op kantoor InterIT 

Over ITP Group 

 

ITP Group bestaat uit drie merken, IT Provider, Lovatech en DVIT, en is opgericht door Bart Verhelst. De groep biedt voornamelijk clouddiensten aan voor KMO’s, onder een volledig managed services aanbod inclusief nodige infrastructuur, security, specifieke diensten en ondersteuning, voor een groot aantal klanten. ITP Group omvat 35 medewerkers en heeft kantoren in Tielt, Erpe Mere en Zaventem. ‘Expertise en totaalontzorging van onze klanten, dat is waar ITP Group voor staat. Diezelfde waarden vonden we bij AXI. Samen slaan we die weg verder in.’, zo vertelt Bart Verhelst. ‘Met deze stap kunnen we nog meer inzetten op een uitzonderlijke support in combinatie met kwalitatieve diensten en innovatie’.  

Afbeelding
AXI Digital neemt ITP Group over

Foto: ITP Group, kantoor IT-provider