AXI aanwezig op Oracle Open World 2020 in Londen

Events
Innovatie
Partners
14 februari 2020
Op 12 en 13 februari 2020 ontving Oracle Open World in Londen meer dan 10.000 bezoekers. Ook een delegatie van AXI was van de partij.

Oracle Cloud

Collega's Evi Spruyt, Guy Bilsen en Michel Petrusma bezochten van 12 tot en met 13 februari 2020 Oracle Open World.

Het centrale thema van deze OOW Europe editie was niet moeilijk te raden: de volledige cloud offering die Oracle aan nieuwe en bestaande klanten aanbiedt.
Er werden tientallen breakout sessies georganiseerd waarbij niet alleen de voordelen van Oracle cloud werden toegelicht, maar ook hoe bedrijven die migratie naar de cloud kunnen realiseren.
 

Voor AXI was het belangrijk om te kijken welke rol Oracle partners kunnen spelen bij deze ‘move to the cloud’. Al meer dan 35 jaar installeert, beheert en supporteert AXI Oracle oplossingen bij haar klanten. Met de mogelijkheden die Oracle in de cloud aanbiedt, zien we veel opportuniteiten op gebied van security, stabiliteit, scalability en efficiëntie.

Een groot aantal testimonials maakte duidelijk welke voordelen grote en kleine bedrijven kunnen halen uit een migratie naar de cloud en welke ondersteuning ze hierbij kregen. Deze praktische feedback willen we de komende maanden ook met onze klanten delen.

Geschreven door Evi Spruyt.

Kick-off Oracle Partner Advisory Board

Voorafgaand aan Oracle Open World Europe vond op dinsdag 11 februari 2020 de kick-off van de Oracle Partner Advisory Board in Londen plaats. AXI werd vertegenwoordigd door Michel Petrusma, Directeur Business Solutions.