We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Foto van een connected kantoor
Logo axi strategy

Digital Workplace

De beleving en het gebruik van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en de motivatie van uw medewerkers. Productieve en gelukkige werknemers die flexibel kunnen werken, hebben een grote impact op uw klanttevredenheid. 

 

Door uw huidige omgeving te evalueren en samen een roadmap uit te tekenen, kan AXI u de best passende oplossingen op het vlak van hardware, software en services aanbieden.

 

Digital Workplace oplossingen en services van AXI

 

Ontdek onze Digital Workplace oplossingen en services

Microsoft 365 implementatie & support

AXI helpt u de betrokkenheid, vaardigheden en tevredenheid van medewerkers te boosten door uw medewerkers snel en eenvoudig in verbinding te stellen met klanten, collega's en partners via het Microsoft 365-platform.

Lees meer

Gestroomlijnde Digitale Werkplek

AXI helpt u om de M365 apps Teams, SharePoint en OneDrive op een correcte en beheersbare manier te gebruiken en te organiseren.

Lees meer

Modern Device Management

Dankzij AXI’s Modern Device Management Services kunt u ervoor zorgen dat alle toestellen waar bedrijfsdata op aanwezig is, compliant, up-to-date en beveiligd zijn.

Lees meer

Automatisatie, low-code apps en data-inzichten

Het Microsoft Power Platform ondersteunt u bij het versnellen van uw digitaal transformatieproces door uw teamleden de kans te geven om routinetaken te automatiseren, apps met weinig code te bouwen én verborgen inzichten te ontdekken in uw data.

Lees meer

Hardware & Software licensing

AXI voorziet op basis van uw vereisten de juiste infrastructuur en de nodige licenties om uw digitale werkplek optimaal in te richten.

Lees meer

Microsoft 365 Back-up & Security

Om de volledige toegang én de controle over uw Microsoft 365 gegevens te behouden, heeft u nood aan een goede back-up oplossing en bijhorende security. Elke organisatie is anders. Daarom adviseren onze consultants steeds een back-up & security oplossing op maat van uw organisatie.
 

Lees meer
Axi frame

Schakel een

versnelling hoger

met Microsoft Teams

& Microsoft Power Platform

 

Meer productiviteit, wendbaarheid en tijdswinst voor uw business dankzij betere samenwerking en efficiënt ingerichte processen.

 

U bent sinds de lockdown in 2020 aan de slag met Teams of u werkt reeds langer met Microsoft 365?

 

Ontdek dan zeker onze webinars om het gebruik van Microsoft Teams verder te optimaliseren binnen uw organisatie en efficiëntie en productiviteit binnen uw organisatie te stimuleren dankzij het Microsoft Power Platform.

Ontdek hoe organisaties groeien dankzij AXI's Digital Workplace oplossingen en services

Tabor AXI Customer Case
Case

Taborgroep medewerkers werken slimmer samen dankzij de migratie naar M365

AXI migreerde de on-premises SharePoint omgeving van Taborgroep naar het cloudbased M365 platform. Zo kunnen de 3000 gebruikers efficiënter en veiliger communiceren en samenwerken. AXI gaf ook ondersteuning bij de opleidingen voor de medewerkers om ze snel vertrouwd te maken met alle mogelijkheden van MS Teams en MS SharePoint.

BelOrta
Case

BelOrta medewerkers werken productiever dankzij nieuw M365 intranet

BelOrta implementeert een nieuw intranet en optimaliseert het M365 platform om medewerkers, partners en leveranciers online perfect te laten samenwerken, vergaderen en content delen.

ACLVB en AXI in meeting
Case

AXI helpt ACLVB bij project Werkplek 2.0

AXI ondersteunde ACLVB bij hun interne project 'Werkplek 2.0' om de organisatie te aligneren met de digitale realiteit van vandaag en morgen. 300 laptops en 500 desktops werden hierbij vervangen, maar ook de IT-aanpak kreeg een volledige make-over.

Zorg en Gezondheid
Case

Digital consultancy bij het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid

AXI ondersteunt het Vlaamse Overheidsagentschap voor Zorg en Gezondheid al meer dan vijf jaar bij haar digitale transformatie om een betere service te bieden aan haar burgers, aangesloten zorgorganisaties en andere belanghebbenden.

Containers in de haven
Case

North Sea Port optimaliseert haar information management met AXI

AXI hielp North Sea Port met het veilig stellen van hun knowhow en kennis door het opzetten van een Digital Workplace.

Oudere handen in zorghanden
Case

Digital Workplace voor het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid

AXI hielp het Vlaamse Overheidsagentschap voor Zorg en Gezondheid met het opzetten van hun efficiënte en gestroomlijnde Digital Workplace.

Operatiezaal
Case

AXI ondersteunt Vygon met digitaal communicatieplatform

AXI ondersteunt Vygon met digitaal communicatieplatform om de interne communicatie te verbeteren en een meer cohesieve, uniforme organisatie te creëren.

Ophaalwagen van Fostplus
Case

De geslaagde digitale transformatie van Fost Plus dankzij een future-proof IT roadmap

AXI hielp Fost Plus met het opstellen van een future-proof IT roadmap om de IT-infrastructuur te optimaliseren en moderniseren en de business en IT efficiënter op elkaar af te stemmen.

batterijen
Case

Bebat omarmt de digitale transformatie

AXI verwezenlijkte sinds 2011 verschillende succesvolle Business Insights, Integration, Customized Solutions and Digital Workplace projecten voor Bebat.

sojavelden
Case

Alpro moderniseert haar ECM platform naar MS SharePoint

AXI leidde Alpro de voorbije jaren doorheen verschillende stappen en hebben met succes migratie- en maatwerkservices geleverd voor hun procesgestuurde Enterprise Content Management (ECM) -platform.