het Ctgb kiest voor AXI

Het College voor de Toelating van Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden (Ctgb) in Ede heeft AXI de opdracht gegund om een organisatiebrede samenwerkingsomgeving te realiseren. De keuze voor AXI heeft plaatsgevonden na een Europese Aanbesteding waarbij ‘Best Value’ is aangetoond, zowel vanuit het product als vanuit dienstverlening. We zijn er trots op dat wij dit project in samenwerking met het Ctgb mogen realiseren.

Meer details

Dit zijn onze software oplossingen & ICT services
Als klantgedreven organisatie zetten we stevig in op de ondersteuning van de veranderingsprocessen bij onze klanten. We denken actief mee over de business uitdagingen en reiken innovatieve oplossingen aan waarmee de klant kansen creëert en stevige resultaten neerzet.
Software voor retailketens

Met onze retail oplossingen zorgen we ervoor dat retailketens snel kunnen inspelen op de grote veranderingen die de retail business ondergaat. We stellen retailers in staat om de klantbinding te versterken, efficiënter te werken en betere beslissingen te nemen. Onze productportfolio verbindt e-commerce met de fysieke winkel.

Lees meer

Software voor de overheid

Met onze softwareoplossingen en services werken we actief mee aan de radicale digitalisering van de overheid. We faciliteren de digitale transformatie en de omslag naar een resultaatgedreven en klantgerichte overheid. We bieden innovaties op het vlak van samenwerking in de breedste zin: zowel met overheidspartners als met burgers, wettelijke beroepsorganisaties, middenveldorganisaties en ondernemingen. Onze softwareoplossingen focussen op het gebruik van nieuwe hulpmiddelen en de verbetering van de ambtenaar/klant/burgerervaring.

Lees meer

Software voor de zorgsector

Met onze healthcare oplossingen spelen we in op de behoefte om continu te kunnen sturen binnen GGZ-instellingen, care organisaties en ziekenhuizen. De AXI software oplossingen focussen op de optimale benutting van de budgetten, het real-time sturen op financiën en het efficiënt organiseren van de inkoop en de logistiek. Onze oplossingen sluiten naadloos op elkaar aan en kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan applicaties van derden.

Lees meer

Software projecten

Om specifieke bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen, ontwikkelen we informatiesystemen in opdracht van bedrijven en overheidsinstellingen. Agile. Samen met de klant. We ontwikkelen software met de nieuwste technieken en hulpmiddelen zoals Oracle APEX, AngularJS, Ionic, Xamarin, Microsoft .NET en SharePoint. Als applicatie integratie specialist zorgen we voor de naadloze koppeling met andere systemen in het applicatielandschap.

Lees meer

Self-service en enterprise BI

Met onze BI oplossingen en services helpen we business teams om datagedreven te werken. We bouwen en beheren BI, big data en analytische platformen, zowel cloudgebaseerd als on-premise. Hierbij maken we gebruik van platformen zoals Oracle Business Intelligence, Power BI en Tableau. We zijn experts in data integratie en data migratie. Master Data Management en de bewaking van de datakwaliteit krijgen de nodige aandacht.

Lees meer

ICT systemen & software licenties

Als ervaren ICT partner helpen we onze klanten bij het maken van de juiste keuzes op het vlak van hardware en software licenties. We hebben stevige partnerships uitgebouwd met de beste hardware vendors en distributeurs. Servers, storage, back-up, netwerken, security, virtualisatie, pc's, monitors, laptops, printers, managed print services, (cloud) software licentiëring en software asset management hebben voor ons nog maar weinig geheimen. Als klant bepaalt u de vorm van de ondersteuning. Naast het ontwerp, de realisatie en de implementatie, kunnen wij ook het ICT beheer verzorgen.

Lees meer

Managed ICT services

Met onze managed ICT services waarborgen we de beschikbaarheid, performantie en veiligheid van centrale IT omgevingen: on-premise, in een private cloud of in de public cloud. Onze service level agreements zijn volledig afgestemd op de bedrijfsnoden van de klant. We ontzorgen onze klanten via de inzet van geavanceerde tools voor 24 op 7 monitoring, pro-actief beheer en een persoonlijke service. Onze experts pakken problemen direct aan. Met kennis van zaken.

Lees meer

Public en private cloud services

We begeleiden bedrijven en organisaties bij de realisatie van een hybride cloudstrategie. Onze expertise omvat de configuratie en het beheer van private cloud omgevingen in onze Belgische en Nederlandse datacenters, Oracle Cloud Services, Amazon Web Services, Microsoft Azure en Microsoft 365. De kwaliteit van onze managed cloud services wordt gewaarborgd door het kwaliteitskeurmerk ISAE 3402. 

Lees meer

AXIVATION 2019 - the contest

Begin juni 2019 kregen vier AXI Group teams een 'go' om de strijd aan te gaan tijdens de AXIVATION 2019 contest. Deze vier teams hebben de afgelopen tijd met veel enthousiasme gewerkt aan een innovatieve case die ze op vrijdag 13 september 2019 met veel enthousiasme hebben getoond aan AXI medewerkers en AXI klanten.

Na de succesvolle editie van 2018 was de opdracht van dit jaar niet mis te verstaan: Onderzoek een cutting-edge technologie of IT trend die naadloos kan geïmplementeerd worden in één van de AXI software oplossingen. Met AXIVATION willen we iedere medewerker binnen de AXI group de ruimte bieden om innovatieve ideeën uit te werken. Op deze oproep werd dan ook gretig gereageerd.

Lees hier het verslag

 

AXI_Kickoff_Business_Awards_Baronie_van_Breda_2020

AXI gastheer voor kick-off ontbijtsessie Business Awards Baronie van Breda

Op donderdag 19 september 2019 vond in de kantoren van AXI in Breda de kick-off plaats van de Business Awards Baronie van Breda. Tijdens een inspirerende ontbijtsessie werd aan partners, sponsors en overige genodigden het nieuwe thema voor de editie van 2020 bekend gemaakt.

Thema 2020 is 'What's your impact?'

Wat draagt de onderneming bij aan de maatschappij? Voor de derde editie is het tijd om de focus breder te trekken: Wat is de (duurzame) impact op de maatschappij betreffende één of meerdere thema's zoals gezondheid, werkgeverschap, leefomgeving, energie en grondstoffenverbruik.

De award uitreiking zal plaatsvinden op 1 april 2020 in de Grote Kerk in Breda.

Lees hier meer details over Business Awards Baronie van Breda.

Organiseer uw sociale verkiezingen 2020 met de betrouwbare e-voting oplossing van Elegio

Elegio, dat deel uitmaakt van de AXI groep, biedt bedrijven in België een digitale kiesoplossing die haar effectiviteit heeft bewezen tijdens de sociale verkiezingen van 2012 en 2016. De talrijke klanten omschrijven de e-voting oplossing als betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk.

Benieuwd hoe u 30% tot 50% kunt besparen bij het organiseren van sociale verkiezingen? 

Ontdek Elegio URN

Anything is possible

AXI heeft mee de schouders gezet onder het sportieve verhaal van bergbeklimmer en avonturier Niels Jespers. Enkele maanden geleden hoorde AXI CEO Paul Peeters Niels bevlogen praten over zijn volgende avontuurlijke uitdaging: de beklimming van de K2. De voorbereiding, zijn doorzettingsvermogen en de absolute focus inspireerde Paul en alle AXI medewerkers. Ook in de bedrijfswereld leidt dit tot mooie resultaten. AXI besloot om Niels te sponsoren.

Inmiddels is de beklimming van de K2 achter de rug. Niels heeft de top van de K2 jammer genoeg niet bereikt wegens een koudeletstel. Benieuwd naar zijn avontuur?

Lees het hier

AXI inspireert studenten op de 1e editie van Game On regio Breda

AXI was van de partij op techniekmanifestatie Game On regio Breda die plaatsvond op maandag 20 en dinsdag 21 mei 2019. Als één van de grotere IT bedrijven in Breda vonden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen. Niet alleen om de jongeren te enthousiasmeren voor informatietechnologie, maar ook om duidelijk te maken dat er in West-Brabant een mooi IT bedrijf bij het NAC stadion gevestigd is, waar het leuk werken is.

Op de AXI stand lieten we leerlingen de mogelijkheden van het IBM IOT cloudplatform zien, middels een voetbaltafel vol met sensoren aangesloten op een Raspberry Pi.

Conclusie: een geslaagd tweedaags event voor leerlingen uit het voorgezet onderwijs.

Lees hier het verslag

Magistrale lustrum-editie AXI2AXI levert recordbedrag op voor HvZ stichting

Op zondag 19 mei 2019 organiseerde AXI voor de vijfde keer de AXI2AXI run. Naast AXI medewerkers kregen ook vrienden, kennissen en AXI klanten de gelegenheid om zich aan te sluiten bij een AXI team. Tijdens de AXI2AXI Run lopen, wandelen en fietsen de teams van AXI@Willebroek naar AXI@Breda ten voordele van een goed doel. Dit jaar werd gekozen voor de Harold van Zundert Stichting. In totaal stonden 10 teams aan de start. Een fantastische prestatie.

Lees hier het verslag

AXI & CoderDojo Breda stimuleren programmeurs van de toekomst

AXI ondersteunt stichting CoderDojo Breda in haar activiteiten. CoderDojo richt zich op kinderen van 7 t/m 17 jaar en creëert een leeromgeving waarin deze jongeren worden begeleid en gestimuleerd om aan de slag te gaan met programmeren. In 2019 worden een drietal CoderDojo's vanuit AXI's locatie in de Stada Offices in Breda verzorgd.

Meer details over de samenwerking tussen AXI en CoderDojo.