axi-retail-logos
27/04/2022

Ontdek wat Nederlandse en Belgische retailers vinden van AXI's Retail Cloud Suite

Tijdens een gezellige AXI Retail gebruikersgroep vroegen we aan enkele van onze klanten naar hun ervaring met AXI Retail Cloud Suite.

Bekijk hieronder de korte testimonials. 

Dille & Kamille

 

Luuk Engelberts, Manager ICT & processen bij Dille & Kamille vertelt waarom het zo fijn werken is met AXI. 

 

"Wat ik heel fijn vind om te merken is dat ze bij AXI meedenken en op hun roadmap zaken ontwikkelen waar wij ook echt behoefte aan hebben."

Externe video URL
Externe video URL

De Bijenkorf

 

Huddie Klein is Business Analist bij De Bijenkorf. Hij vertelt over de lange samenwerking tussen AXI en De Bijenkorf. 

 

"Ik denk dat het heel kenmerkend is voor de samenwerking die wij met AXI hebben dat we steeds intens overleggen en dat zij heel goed luisteren."

Colruyt Group

 

Wim Van Slambrouck, Teammanger en verantwoordelijke voor het e-commerce service center bij Colruyt Group, vertelt hoe AXI een nieuwe basis voor hun e-commerce oplossing heeft gelegd. 

 

"We kijken samen met AXI om onze oplossingen nog efficiënter en flexibeler naar de markt te kunnen brengen."

Externe video URL
Externe video URL

Intergamma

 

Gerrit-Klaas van der vaart, Informatiemanager bij de franchise gever Intergamma vertelt over de huidige plannen en toekomstplannen die ze hebben met AXI. 

 

"Het verhaal rond mobile POS lijkt ons heel interessant om naar te kijken en verder ook het idee om meer met API koppelingen te werken."

IJsvogel Retail

 

Herman Holterman, CTO bij Ijsvogel Retail werkt sinds 2018 samen met AXI om al hun winkels te voorzien van het AXI Retail Cloud Suite POS systeem. 

 

"Wat AXI Retail Cloud Suite voor ons gedaan heeft is een SaaS-oplossing geboden voor ons POS systeem, waardoor we nu real-time de omzet van de winkels kunnen volgen."

Externe video URL