AXI Wellbeing
20/10/2022

Bij AXI zetten we in op een sterk wellbeing beleid

Bij AXI zetten we in op het wellbeing van onze medewerkers omdat wij geloven in een duurzame inzetbaarheid van onze Axianen. Een goede fysieke en mentale gezondheid dragen daartoe bij. “Mens sane in corpore sano” is al jaren een AXI motto.

Een 15-tal jaar geleden zijn we bij AXI begonnen met het “AXI Makes You Move”-project Een succesvol project waar een aantal sportactiviteiten werden opgestart rond fietsen, lopen en wandelen. Samen met enkele AXI collega's nemen we nu elk jaar deel aan Start2Run, de 10Miles, de Great Breweries Run, de Singelloop in Breda en nog veel meer. Daarnaast organiseren we jaarlijks een trip naar de Mont Ventoux in samenwerking met Sporta. 

 

 

Paul Peeters, CEO bij AXI vertelt hoe AXI inzet op de mentale en fysieke gezondheid van haar medewerkers

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Wellbeing bij AXI

"Vanuit HR hadden we, na de coronapandemie, een extra uitdaging. Naast onze medewerkers aan het bewegen te krijgen, moesten we ook onze aandacht meer richten op de connectie, de verbondenheid tussen de collega’s. Extra aandacht voor de mentale gezondheid werd van groot belang.  Vanuit HR werden we dus uitgedaagd om ook aandacht te besteden aan de mentale fitheid van onze medewerkers."

 

- aldus Sally Bal, Management Assistant bij AXI