Gebruikersgroep retail
24/03/2022

Retailklanten ontmoeten elkaar bij Bierbrouwerij De Koningshoeven

Op woensdag 23 maart 2022 ging, naar jaarlijkse gewoonte, de AXI Retail Cloud Suite Gebruikersgroep door. Dit jaar kozen we als locatie Bierbrouwerij de Koningshoeven La Trappe Trappist in Berkel-Enschot (NL)

 

 

Elk jaar nodigen we onze AXI Retail Cloud Suite klanten uit voor een ontspannen dag waar ze kunnen sparren over de nieuwste retail innovaties. Het werd een dag om bij te praten, te ontdekken, te proeven én elkaar weer in real life te ontmoeten.

 

Beleef het mee in deze aftermovie

 

 

Het programma

 

Er stond heel wat op het programma. De ontvangst met koffie & koek gebeurde onder een stralende hemel op het terras van de bierbrouwerij.

 

Omstreeks 11:00 was het tijd voor het informatieve gedeelde rond de AXI Retail Cloud Suite.

 

Mike Snepvangers was dagvoorzitter en verwelkomde iedereen met een rondje 'wie-is-wie?'

 

Daarna was het de beurt aan Willem Bless, die als Product Owner AXI RCS bij AXI de retail roadmap voor 2022 mocht presenteren. Hij haalde ook enkele mooie realisaties aan die we het voorbije jaar hebben verwezenlijkt.

axi

Loyyo en IJsvogel aan het woord

 

Om de informatieve ochtend in stijl af te sluiten, kwamen Wouter Meeuwisse, founder & CEO bij Loyyo en Herman Holterman CTO bij IJsvogel Retail aan het woord.

 

Loyyo is een retail partner die oplossingen heeft ter aanvulling op bestaande loyaliteitsprogramma, maar daarnaast ook volledig stand-alone kan werken.

 

Beide heren vertelden over de geslaagde implementatie van een payment-linked loyalty platform bij IJsvogel Retail. 

lunch abdij
Tijd voor een Bourgondische Abdijlunch

Als lunch konden de aanwezigen genieten van een rijke Bourgondische broodmaaltijd met gevarieerd Trappistenbrood dat gebakken werd door de abdijmonniken.

Bezoek aan de brouwerij

 

Na een heerlijke lunch op het zonneterras nam de enthousiaste gids Toon de aanwezigen met veel humor mee op een excursie door de brouwerij van La Trappe.

 

Hij vertelde ons over de allereerste monnik in de abdij. We zagen hoe het brouwproces in zijn werk ging, hoe het bier op fles getrokken werd en hoe het leven in de abdij eraan toe gaat. 

 

Als afsluiter, en niet te vergeten, konden we het trappistenbier, dat zowel alcoholische als niet-alcholische varianten heeft, proeven.

 

 

Borrel & bites

 

Een fijne dag die omstreeks 17:00 werd afgesloten met een netwerkborrel. Wij kijken alvast uit naar de volgende editie en hopelijk zijn onze retailklanten weer van de partij.

Bekijk de aftermovie van deze inspirerende klantendag

Please accept marketing-cookies to watch this video.
Afbeelding
Gids_LaTrappe_gebruikersgroep
Afbeelding
LaTrappe_brouwerij
Afbeelding
La Trappe_brouwerij
Afbeelding
Bier_Latrappe