Adyen & AXI versterken partnership
10/04/2024

Adyen & AXI versterken partnership

De samenwerking tussen Adyen en AXI, die al ruim 10 jaar bestaat, wordt opnieuw versterkt. Door een doorgedreven integratie tussen de kassasoftware van AXI en het betaalplatform van Adyen, krijgen gezamenlijke klanten een complete afrekenoplossing waarmee het betaalgemak en de efficiëntie verder wordt verbeterd. 

 

 

Integratie voor verbeterde efficiëntie 

 

Door de ontwikkelingen van beide partijen - die elk hun expertise hebben op het gebied van het afrekenproces binnen retail - te combineren, worden grenzen verlegd en wordt een nieuwe standaard gezet. Samen wordt er geïnvesteerd in het verbeteren van het gemak voor gebruikers en het verhogen van de efficiëntie.  

 

Met AXI Retail Cloud Suite, AXI’s kassasoftware, en Adyen's geavanceerde betaalplatform wordt de samenwerking verder versterkt en profiteren onze klanten van een vlekkeloze betalingservaring, waarbij elke stap van het checkout-proces geoptimaliseerd is voor maximale snelheid, veiligheid en gemak. 

 

Intuïtieve oplossingen voor retailers 

 

Met de retailkennis van AXI worden de behoeften van onze klanten goed begrepen en juist vertaald naar intuïtieve POS-oplossingen die de winkelervaring verbeteren. Aan de andere kant brengt Adyen's expertise op het gebied van betalingsverwerking en technologische innovatie een nieuwe dimensie aan het afrekenproces. 

 

Klantgerichte oplossing 

 

Of het nu gaat om retail, e-commerce, of horeca, deze samenwerking heeft als doel om betalingsoplossingen te bieden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende bedrijfssectoren. Dit betekent dat klanten kunnen profiteren van op maat gemaakte oplossingen die hun bedrijfsprestaties optimaliseren. 

 

Met referenced refunds, Cloud integration en Store & Forward als enkele functionele wensen zijn we nog beter in staat onze klanten een juiste en toekomstgerichte oplossing te bieden. 

 

Wil je meer weten over onze samenwerking of ben je benieuwd naar de nieuwe functionaliteit?