ACLVB en AXI in meeting
10/02/2021

AXI helpt ACLVB bij project Werkplek 2.0

AXI ondersteunde De Algemene Centrale der Liberale Vakverbonden van België (ACLVB) in 2020 bij hun interne project 'Werkplek 2.0' om de organisatie te aligneren met de digitale realiteit van vandaag en morgen. 300 laptops en 500 desktops werden hierbij vervangen, maar ook de IT-aanpak kreeg een volledige make-over.

 

Na de oriëntatiefase in dit project, stelde AXI verschillende type toestellen ter beschikking aan ACLVB om deze gedurende enkele weken te kunnen testen en analyseren om zo een onderbouwde keuze te kunnen maken. Er werd gekozen voor hetzelfde type toestellen in de gehele organisatie, waardoor alle werknemers nu op moderne toestellen werken die op een veel snellere en gestroomlijnde manier beheerd kunnen worden. Op die manier kan de IT-afdeling ook veel gerichtere en deskundigere support verlenen aan de eindgebruikers. De toestellen werden bovendien geleverd met vooringestelde BIOS settings wat de organisatie veel manueel instelwerk en tijd heeft bespaard. 

'AXI heeft zich niet beperkt tot puur het stukje hardware. AXI heeft ons ook met raad en daad bijgestaan wat betreft de mogelijkheden die er zijn naar een geuatomatiseerde roll-out via SSCM. Wat ons heeft toegelaten om op een geïndustrialiseerde wijze de pc's te gaan uitrollen.'

 

Danny Gauthier, CIO bij ACLVB

Daarnaast werd ook gekozen om Microsoft 365 uit te rollen om de samenwerking binnen de organisatie te optimaliseren. Zo kunnen de eindgebruikers nog beter en flexibeler samenwerken vanuit verschillende locaties.

Ontdek hier het volledige verhaal

Please accept marketing-cookies to watch this video.