AXI nieuwjaarsreceptie 2020
20/01/2020

You are Gold! Zo vierden we de start van 2020

Op vrijdag 17 januari 2020 werden alle AXI medewerkers verwelkomd in Den Berg in Londerzeel voor een spetterende nieuwjaarsreceptie. Benieuwd naar wat we ervan vonden?

Walk of fame

 

Nieuwjaarsrecepties, urgh... In mijn herinnering saaie speeches van de clubvoorzitter en ongemakkelijk rond een tafeltje dwarrelen met medezwemmers en hun ouders... 

We kwamen toe en zagen in de verte een prachtige tent... Een tent?! Even vlug terug naar de wagen, jasje halen! Aan de receptie kregen we een gepersonaliseerde envelop met blitse badge om op te spelden en een naamkaartje van een ‘onbekende’ collega. Grote groep, veel collega’s, dus hoe kan je mekaar beter leren kennen dan via een mystery date? Collega gaan opzoeken, praatje slaan en even naar de photobooth samen. Soms wat awkward, maar vooral toch heel ontwapenend en een geweldig leuk idee. Ik maakte er ondertussen een spelletje van om zoveel mogelijk collega’s aan elkaar voor te stellen en zelf met iedereen even te proberen babbelen. Koude lucht wel die avond, brrr... Waar sterke branders en warm gezelschap al niet goed voor zijn.

Speech & Goede doelen

 

En dan... Oh neen, het moment van de speech... Euh, onterecht!

Afbeelding
AXI nieuwjaarsreceptie 2020 1
Afbeelding
AXI nieuwjaarsreceptie 2020 2
Afbeelding
AXI nieuwjaarsreceptie 2020 3
Afbeelding
AXI nieuwjaarsreceptie 2020 6

Uitgedost in het thema van de avond en met een presentatie die perfect paste bij het thema ‘You are Gold’ werden klanten, projecten, diensten en collega’s in de bloemetjes gezet door onze CEO. Nadien volgde een live stemming voor hét goede doel van 2020. Voor ons jaarlijks event AXI2AXI waarbij we met de collega’s van Breda naar Willebroek lopen en fietsen halen we namelijk geld op voor een goed doel. Na een spannende stemming, kwam vzw De Goudhaantjes als winnaar uit de bus. Deze vzw zet zich in om gehandicapte of zwaar zieke kinderen te begeleiden in de zoektocht naar hun talenten en vertrouwen in zichzelf. Een hartverwarmend verhaal, waar we maar al te graag onze schouders willen onder zetten! De overige twee vzw’s konden we natuurlijk niet zomaar links laten liggen, dus ook zij werden verzekerd van financiële steun.

 

Wandelend over onze persoonlijke walk of fame in de zaal, werden we onthaald door de prachtig uitgedoste vestiaire medewerksters. Zwaar onder de indruk van de inrichting van de zaal en de gedecoreerde tafels, gingen we zitten bij bekende én minder bekende collega’s.

 

Opeens kwamen langs alle kanten serveerders en serveersters aangevlogen om ons te bedienen van al het lekkerste eerst. Er werd aangenaam gekeuveld en goed gelachen. En ondertussen bleek de photoboot een waar succes, met een lange (maar gezellige) wachtrij tot gevolg. Aan gouden props geen gebrek en al zeker niet aan enthousiaste collega’s die samen op de foto gingen.

 

Met onze buikjes vol, gingen de stoelen vlot aan de kant. Er kwamen muzikanten en zangers bij, de polonaise kon uiteraard niet ontbreken en we dansten verder tot 02:00... Al hadden we het nog wel een paar uur kunnen volhouden. Tot volgend jaar!

 

 

Geschreven door Eline de Baets, Marketing Assistant bij AXI