Ondersteuning bij uw digitale transformatie

Organisaties in de industriële sector staan voor de grote uitdaging om continuïteit in een snel veranderende wereld te realiseren. AXI ondersteunt uw digitale transformatie en de hiermee gepaard gaande uitdagingen met innovatieve producten en diensten.

Afbeelding
Industriële gebouwen in de verte

Gebruiksklare business oplossingen op uw maat

 

Ons Business Solutions portfolio laat toe om snel processen te ondersteunen en te automatiseren, waar nodig bijgestuurd door de nodige customisaties.

AXI Purchase to Pay

De Purchase to Pay software van AXI assisteert al uw vestigingen en afdelingen bij het stroomlijnen en automatiseren van uw inkoopprocessen van bestelaanvraag tot en met betaling.

 

Lees meer

AXI Financials

De financiële software van AXI focust op een correcte beheersing van de administratieve processen en effectief financieel management dankzij automatisatie, rapportage, real-time analyses en voorspellende inzichten.

 

Lees meer

AXI E-voting

AXI E-voting biedt bedrijven in België een digitale kiesoplossing die haar effectiviteit heeft bewezen tijdens de voorbije sociale verkiezingen.

 

Lees meer

Hybrid cloud oplossingen

Kies de 'perfect match' tussen managed private, hybrid en public cloud. AXI begeleidt u bij de opzet van een flexibel hybrid cloud platform en architectuur.

 

Lees meer

Heldere data inzichten voor de industrie

Industriële organisaties zijn erop gericht om hun bedrijfsprocessen (continu) te verbeteren en bestaande en nieuwe processen aan te scherpen.

 

Op basis van waardevolle data creëren onze BI consultants heldere rapporten die (dagdagelijks) inzicht geven voor zowel directieleden als productiemedewerkers. Niet alleen de tevredenheid van medewerkers en klanten stijgt, het analyseren en delen van BI analyses en rapporten resulteert uiteindelijk in hogere marges voor industriële organisatie. Maak kennis met onze BI oplossingen en diensten.

 

Lees meer

Digital Workplace oplossingen

AXI helpt de betrokkenheid, vaardigheden en tevredenheid van uw medewerkers te boosten door hen eenvoudig en overal in verbinding te stellen met klanten, collega's en partners via het Microsoft 365-platform.

 

Lees meer