Ondersteuning bij uw digitale transformatie

Organisaties in de industriële sector staan voor de grote uitdaging om continuïteit in een snel veranderende wereld te realiseren. AXI ondersteunt uw digitale transformatie en de hiermee gepaard gaande uitdagingen met innovatieve producten en diensten.

Afbeelding
Industriële gebouwen in de verte

Gebruiksklare business oplossingen op uw maat

 

Ons Business Solutions portfolio laat toe om snel processen te ondersteunen en te automatiseren, waar nodig bijgestuurd door de nodige customisaties.

AXI Purchase to Pay

De Purchase to Pay software van AXI assisteert al uw vestigingen en afdelingen bij het stroomlijnen en automatiseren van uw inkoopprocessen van bestelaanvraag tot en met betaling.

 

Lees meer

AXI Financials

De financiële software van AXI focust op een correcte beheersing van de administratieve processen en effectief financieel management dankzij automatisatie, rapportage, real-time analyses en voorspellende inzichten.

 

Lees meer

AXI E-voting

AXI E-voting biedt bedrijven in België een digitale kiesoplossing die haar effectiviteit heeft bewezen tijdens de sociale verkiezingen van 2012, 2016 en 2020.

 

Lees meer

AXI Hybrid Cloud Management

Een goed georchestreerde adoptie van een consumption based hybrid cloud omgeving biedt stevige mogelijkheden om uw business te versnellen.

 

Lees meer

BI in de industrie

Industriële organisaties zijn erop gericht om hun bedrijfsprocessen (continu) te verbeteren en bestaande en nieuwe processen aan te scherpen.

 

Op basis van waardevolle data creëren onze BI consultants heldere rapporten die (dagdagelijks) inzicht geven voor zowel directieleden als productiemedewerkers. Niet alleen de tevredenheid van medewerkers en klanten stijgt, het analyseren en delen van BI analyses en rapporten resulteert uiteindelijk in hogere marges voor industriële organisatie. Maak kennis met onze BI oplossingen en diensten waarbij onze managed BI services uw industriële organisatie volledig ontzorgen.

 

Lees meer

Employee Productivity Services

AXI helpt u de betrokkenheid, vaardigheden en tevredenheid van medewerkers te boosten door uw medewerkers snel en eenvoudig in verbinding te stellen met klanten, collega's en partners via het Microsoft 365-platform.

 

Lees meer