AXI Self Checkout Colruyt bedrijfskantines
24/11/2016

AXI implementeert 35 self-checkouts in de Colruyt bedrijfskantines

Om de Colruyt bedrijfskantines de hele dag open te houden beschikt iedere kantine over een AXI self-checkout met EFT die tijdens drukke momenten kan overgenomen worden door een kantine-medewerker.

 

 

De self-checkouts passen perfect binnen het free-flow concept

 

Om de Colruyt bedrijfskantines de hele dag open te houden beschikt iedere kantine over een self-checkout met EFT-functionaliteit die tijdens drukke momenten kan overgenomen worden door een kantine-medewerker.

 

De AXI self-checkouts sluiten perfect aan op het free-flow concept dat medewerkers toelaat om snel een keuze te maken uit het Colruyt assortiment en te genieten van een lunch, koffie of tussendoortje in de bedrijfskantine of daarbuiten.

“We vertrouwen op de eerlijkheid van onze werknemers. Terecht, want in de praktijk blijkt het afrekenen aan de self-checkouts goed te functioneren.”

 

Wim Mertens, Project Coordinator Catering bij Colruyt Group.

Mertens vervolgt: “De self-checkout van AXI is erg intuïtief en logisch. Iedereen vindt vlot alle producten en maaltijdsalades kunnen per gewicht gewogen worden via een gekoppelde weegschaal. We hebben het afrekenproces aan de self-checkout getimed en het merendeel van de transacties is binnen de 15 seconden afgerond. Daar zijn we heel blij mee.”

 

 

Up-to-date bevoorrading

 

Het bevoorradingsproces van de bedrijfskantines verloopt heel efficiënt. Dankzij gedetailleerde informatie over het aantal verkochte artikelen aan de AXI RS kassa’s wordt het volledige assortiment op tijd aangevuld.

 

 

Meer informatie? Neem contact op met Evi Spruyt.

Stuur ons uw reactie


We laten ons graag inspireren