AXI op Trefdag Digitaal Vlaanderen 2023
31/10/2023

AXI-collega’s wonen Trefdag Digitaal Vlaanderen 2023 bij

Op 26 oktober 2023 verzamelden onze collega’s bij Flanders Expo in Gent voor Trefdag Digitaal Vlaanderen. Dit jaarlijkse event, georganiseerd door de Vlaamse overheid, is het moment voor beleidsmedewerkers van verschillende overheden en lokale besturen en partners om elkaar te ontmoeten. Als technologiepartner wilde AXI hier niet ontbreken. Het werd een dag van ontmoeting en inspiratie! 

 

 

Digitale transformatie als rode draad 

 

Een uitgebreide beursvloer, een liveshow met verschillende keynotes en meer dan 30 interessante break-outsessies, dat was het recept voor een geslaagde Trefdag Digitaal Vlaanderen. Tijdens de liveshow sprak Administrateur-generaal van Vlaanderen Digitaal, Jan Smets, over digitale inclusie en vijf aandachtspunten voor de toekomst van de digitale overheid: een Vlaanderen dat schittert in Europa, een streven naar meer digitale veiligheid en innovatie, intelligente en gepersonaliseerde diensten en meer privacy, iedereen meehebben én houden en slimme vooruitziende en aangename steden.  

 

Pascal Coppens, China expert en auteur, sprak over de digitalisering in China en maakte de vergelijking met Europa en Amerika. Datakunstenaar, Dries Depoorter, toonde tenslotte wat hij allemaal doet met technologie. ‘Een liveshow om u tegen te zeggen en waaruit de focus van de Vlaamse overheid op digitale transformatie duidelijk naar voor kwam’, zo besluit Franky Keppens, Business Development Manager Adaptive Case Management bij AXI.  

 

 

Ontmoeten en inspireren

 

Voor Franky was het de eerste keer dat hij Trefdag Digitaal Vlaanderen bezocht: ‘Ik keek ernaar uit om bestaande AXI-klanten te ontmoeten en potentiële prospecten te spreken. Samen met collega’s Veerle Vander Sande (Accountmanager bij AXI) en Chiel Elen (Sector Manager bij AXI) kon je ons terugvinden op de beursvloer met een stand die we deelden met partners Atos-Eviden. Geen betere manier om te ontdekken waar beleidsmedewerkers mee bezig zijn, dan door met hen het gesprek aan te gaan.’  

Afbeelding
AXI op Trefdag Digitaal Vlaanderen 2023
Afbeelding
AXI op Trefdag Digitaal Vlaanderen 2023
Afbeelding
AXI op Trefdag Digitaal Vlaanderen 2023
Afbeelding
AXI op Trefdag Digitaal Vlaanderen 2023

Match met AXI 

 

‘Door data te laten samenwerken, door functionaliteit te delen, door initiatieven te koppelen en door publieke en private partijen te verbinden, bouwt de Vlaamse overheid aan een platform van digitale diensten voor de burgers, verenigingen en bedrijven’, aldus Franky. ‘Het was inspirerend om te zien dat AXI naadloos past in de fundamentele bouwstenen die de Vlaamse overheid heeft opgezet voor hun digitale transformatie’.   

AXI is partner voor de publieke sector

Als partner voor de publieke sector bieden we met AXI Adaptive Case Management een oplossing aan die kenniswerkers aanmoedigt om resultaatgericht te werken. Met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening en de strenge regelgeving inzake naleving van wettelijke termijnen, informatiebeveiliging en standaardisering. 

 

AXI Adaptive Case Management biedt AXI kenniswerkers uit de overheid een complete oplossing om de meest diverse en complexe dossiers volgens flexibele en controleerbare processen te beheren. Baanbrekend is dat de technologie ontworpen is om case management continu te blijven verbeteren. De oplossing stroomlijnt de samenwerking en optimaliseert de dienstverlening naar burgers, bedrijven en andere stakeholders. Kenniswerkers worden in staat gesteld om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken en optimaal te functioneren in een digitale netwerkmaatschappij.