AZUG banner
26/05/2021

AXI geeft live sessie op AZUG User Group Belgium

AZUG is een Belgische gebruikersgroep met focus op de ontwikkeling en de architectuur van het Azure-cloudplatform van Microsoft. Hun doel is om kennis en ervaringen te delen met de .NET-community over het werken met en het ontwikkelen voor dit platform. Dit doen ze door ontwikkelaars, architecten, consultants en enthousiastelingen samen te brengen en hen de kans te geven kennis en inzichten te vergaren van sprekers uit de branche, zowel lokaal als internationaal.

 

De Azure User Group komt om de paar maanden - nu online - bij elkaar en organiseert één of twee sprekers voor een avondsessie rond Azure. Op donderdagavond 3 juni 2021 is het de beurt aan Ruben Delange, gepassioneerd .NET Azure Solution Architect bij AXI.

Benieuwd naar de sessie van Ruben?

Ruben
03/06/2021 - 17:00

API's op een veilige manier aanbieden in een hybride wereld

 

API Management is de hoeksteen van moderne applicatie-integratie. De belangrijkste business driver om API Management te introduceren is de noodzaak om veilige en schaalbare toegang te verlenen tot interne API's. Deze toegang wordt gegeven door interne, maar ook vaak door 3rd-party applicaties en gebruikers. Daarnaast zijn deze interne API's vooral gehost op een on-premises of private cloud infrastructuur.

 

In deze sessie gaat Ruben dieper in op hoe u uw bedrijfskritische, interne API's veilig aan de buitenwereld bloot kunt stellen via een hybride cloudopstelling. Azure API Management is hierbij de belangrijkste component, maar ook andere Azure PaaS-componenten dienen te worden geïntroduceerd om zowel netwerkgerelateerde als applicatiegerelateerde beveiligingsbehoeften te dekken.

Ruben Delange
.NET & Azure solution architect

Praktische details & inschrijven

 

  • Datum & uur: donderdag 3 juni 2021 - U bent welkom voor een hang-out in het AZUG Slack team of in de YouTube Live chat vanaf 16:30. De sessie start om 17:00.
  • Hoe de sessie volgen? De livestream is te volgen via www.azug.be/live.
  • Details: Na registratie ontvangt u via e-mail alle benodigde details.
  • Meer informatie: neem contact op met Nico Deweerdt - mobiel: + 32 478 44 41 83

 

Schrijf nu in