Business IT Scan en AXI
07/09/2018

Digitaal transformeren met de Business IT Scan

Als organisatie hulp krijgen bij het bepalen van de strategische IT agenda, dat is wat IT’s Teamwork kan leveren. AXI werkt samen met dit bedrijf die de BusinessITScan® bedacht.

 

 

Als organisatie hulp krijgen bij het bepalen van de strategische IT agenda, dat is wat IT’s Teamwork kan leveren. Voor AXI was dit een goede reden om te gaan samenwerken met het bedrijf van Anton Dijkhuis die de BusinessITScan® bedacht en realiseerde. Ondertussen heeft Anton al veel organisaties, waaronder een groot aantal retailers, geholpen om op een snelle manier de pijnpunten zichtbaar te maken.

 

 

Retailers dienen steeds verder te innoveren om competitief te blijven. De BusinessITScan® kan helpen bij het prioriteren.

 

De BusinessITScan draagt onderwerpen aan voor de strategische agenda van het Business & IT management. Onderwerpen waarop men zich dient te concentreren om competitief te blijven. Het advies gaat in op alle IT-succesfactoren. Hierbij worden ook de nieuwste concepten en technieken zoals AVG/GDPR, cloud en big data meegenomen. Dit stelt organisaties in staat om zich minder te richten op het IT beheer en meer op innovatie.

 

Mike Snepvangers legt uit waarom de BusinessITScan® hem enorm aanspreekt. 'Er is geen nood aan een lang en duur adviestraject. Via de online tool worden een aantal vragen vastgelegd waarbij de organisatie aangeeft welke collega's van de gebruikersorganisatie en de IT-afdeling aan de scan dienen mee te werken. In realtime reikt de tool een 360-graden dashboard aan en een rapport met concrete adviezen en verbetervoorstellen voor Business & IT.

 

 

U heeft de mogelijkheid om de BusinessITScan kosteloos uit te proberen

 

De sneak preview-versie van de BusinessITScan® biedt u als retailer kosteloos de kans om de online tool uit te proberen. Bij interesse kunt u tegen een beperkte kost upgraden naar de full version.

 

 

Meer weten? Lees hier meer details over de BusinessITScan