AXI customer ANWB
20/11/2023

Zorgeloos én met persoonlijke touch afrekenen bij ANWB Retail

ANWB Retail, onderdeel van ANWB, de grootste ledenorganisatie van Nederland, werkt in haar 72 fysieke winkels en webshop met AXI’s kassasoftware AXI Retail Cloud Suite (AXI RCS). Henk-Jan Brug, IT Manager bij ANWB Retail, is tevreden over de samenwerking met AXI: “Dankzij AXI RCS kunnen onze medewerkers onze klanten vlot bedienen en kunnen we er steeds op vertrouwen dat onze kassa’s stabiel draaien.”  

 

En daar stopt het niet. Bij ANWB Retail wil men dicht bij de klant staan en daarom is het voortdurend op zoek naar manieren om de dienstverlening te verbeteren. Naast het bijhouden van de prijzen en promoties in het kassasysteem, zorgt het systeem er sinds kort ook voor dat als een klant zich in de winkel met zijn klantenkaart meldt, een medewerker direct kan zien welke aanvullende diensten nog interessant zouden kunnen zijn. Denk hierbij aan een ANWB-kredietkaart of wegenwachtservice.

 

“AXI heeft ons geholpen om dit op een visuele en duidelijke manier op de kassa’s zichtbaar te maken. Zo kunnen we klanten nog persoonlijker benaderen en een aanbod of service bieden dat echt aan zijn behoeften voldoet”.  

Bekijk hier de video

Please accept marketing-cookies to watch this video.