AXI & Constructiv in meeting
17/02/2021

Constructiv verbetert haar dienstverlening dankzij nieuwe storage oplossing

Om werkgevers en werknemers een zo goed mogelijke gebruikerservaring aan te bieden via de gespecialiseerde beheersapplicaties en om een verdere uitbreiding van de dienstverlening te ondersteunen, liet Constructiv zich door AXI begeleiden bij de implementatie van een volledig nieuwe storage oplossing. 

 

Constructiv is een dienstverlenende organisatie die (jong) talent naar de bouw begeleidt en hen in hun loopbaan helpt groeien. Deze dienstverlening, voor zowel werkgevers als werknemers, wordt hoofdzakelijk ondersteund door gespecialiseerde in-house beheersapplicaties. 

 

Momenteel maken zo'n 250 medewerkers gebruik van de beheersapplicaties, maar Constructiv wil deze applicaties in de toekomst ook aanbieden aan externe gebruikers. Bovendien ontstond de noodzaak om enkele bedrijfskritische beheersapplicaties te vernieuwen en uit te breiden. Om aan al deze eisen te voldoen begeleidde AXI Constructiv bij de migratie, de installatie en de configuratie van de bestaande HPE 3PAR storage omgeving naar de nieuwe HPE Primera storage oplossing.

 

'AXI heeft ons een totaaloplossing geboden, inclusief de installatie en de migratie. Zo hebben de engineers van AXI de storage volledig ingebouwd. Ook de configuratieindeling van de datastores hebben ze volledig op zich genomen. Dankzij AXI zijn we zeker gewapend voor onze verwachte uitbreidingen, zowel naar capaciteit als naar performantie van de nieuwe storage.'

 

Filip Gits, ICT System Administrator

Bij de volledige migratie kreeg Constructiv van AXI de garantie dat geen enkele gebruiker hier hinder van zou ondervinden. Dankzij de vernieuwing kan Constructiv de tijd voorop blijven en haar gebruikers de nodige service en gebruiksvriendelijkheid blijven garanderen.

'Constructiv werkt al meer dan 15 jaar samen met AXI. AXI is daardoor niet alleen een leverancier geworden, maar zien we echt als een partner in onze samenwerking. AXI heeft de nodige expertise om ons te begeleiden in dit volledige traject.'

 

Marina Deroulou, ICT Manager bij Constructiv

Ontdek hier het volledige verhaal

Please accept marketing-cookies to watch this video.