AXI Solutions partner for digital & app innovation
10/08/2023

AXI Digital Transformation heeft haar tweede Microsoft designation binnen

Solutions Partner voor Azure Digital & App innovatie

 

Met trots delen we mee dat AXI deze week de tweede Microsoft designation badge behaald heeft. Dankzij de hoge usage growth bij klantsuccessen, het stijgend aantal certificaten die onze AXI experten behaald hebben op korte termijn en het aantal nieuwe klanten die beroep doen op de AXI services, kreeg het Digital Transformation team van AXI de Azure Digital & App Innovation badge.

 

In juni 2023 ontvingen we eerder op basis van bewezen prestaties, onze (technische) kennis en vaardigheden het kwaliteitslabel Microsoft Solution Partner Modern Work. Het team van AXI Digital Workplace zet zich dagelijks in om organisaties efficiënt, veilig en hybride te laten samenwerken met M365. Wij boosten de productiviteit van organisaties via de implementatie, de support, de back-up en security, het modern device management, low-code automations en data-inzichten via het MS Power Platform en het beheer van uw hardware- en softwarelicenties.

axi

“Gefeliciteerd, omdat AXI een aangewezen Solutions Partner bij Microsoft is en de organisatie voldoet aan de vereisten voor aanvullende oplossingsgebieden, hebben we AXI ingeschreven voor het aanvullend oplossingsgebied: Azure Digital & App Innovation.”

 

- Microsoft Partner Center

MS designation digital app innovation

"We hebben opnieuw een Microsoft designation behaald! Proficiat aan het volledige team, echt een mooie prestatie waar we terecht fier op mogen zijn."

 

- Ellen Van Aken, Team Unit Manager bij AXI

Werk efficiënt en veilig samen met het M365 cloud platform

AXI Digital Workplace helpt u bij de implementatie, de support, de back-up en security, het modern device management, low-code automation en data inzichten via het MS Power Platform én het beheer van uw hardware en software licenties. 

 

Meer informatie?