AXI maakt retailers klaar voor de toekomst

AXI zorgt ervoor dat retailketens snel kunnen inspelen op de grote veranderingen die de retailbusiness ondergaat. Wij stellen retailers in staat om omnichannel te worden, de klantenbinding te versterken, betere beslissingen te nemen en efficiënter te werken. Onze portfolio verbindt e-commerce met de fysieke winkel en wordt continu vernieuwd en uitgebreid op basis van de input van gebruikers en trends in de retailmarkt.

Afbeelding
Man die een product uit een supermarktdiepvries neemt
Image frames
axi

AXI Retail Cloud Suite

 

Gebruiksgemak, continue doorontwikkeling, perfecte integratie met uw webshop zijn de sleutelwoorden van onze omnichannel point of sale oplossing. Met AXI Retail Cloud Suite richten we ons op een groot aantal branches, waaronder supermarkten, bouwmarkten, tuincentra, warenhuizen, fashion retailers, telecom retailers en horeca.

Afrekenen op de manier die het best past. Bij u. Bij uw klanten.

 

We leveren de winkelautomatisering die het best past bij uw bedrijfsproces en bij de wensen van uw klanten. We kijken daarbij goed naar uw branche en de handelingen die de winkelmedewerker tijdens het afrekenen dient uit te voeren.

Point of Sale oplossingen voor de winkelmedewerker

 

  • Non food, Supermarkt & Horeca checkout
  • Mobile POS op PDA of smartphone
  • Order delivery app

 

Self-service Point of Sale oplossingen

 

  • Selfservice checkout
  • Fastfood self order kiosk
  • Tap and go op smartphone 

'In samenwerking met AXI hebben we de Fiets Reparatie Module ontwikkeld. Er wordt een offerte aangemaakt waardoor de klant een prijsopgave krijgt én de reparatie in de kassa geregistreerd wordt. Benodigde onderdelen worden direct op de bestellijst geplaatst. Na het uitvoeren van de reparatie wordt vanuit de offerte de factuur opgebouwd. De klant krijgt automatisch een sms als de fiets gereed staat.'

 

Pol Ramos, District Manager bij NS Stations

Maak kennis met de kernmodules van AXI RS

Point of Sale

AXI Point of Sale is een moderne en makkelijk te bedienen omnichannel kassa. Beschikbaar in de variant die het best aansluit op uw proces. 

Promoties en campaigns

AXI's krachtige pricing engine is inzetbaar in al uw verkoopkanalen, winkel én webshop. Promoties zijn eenvoudig op te voeren.

Klantenbinding in alle verkoopkanalen

AXI RS biedt u een integraal klantbeeld. Dit is cruciaal om de customer lifetime value te verhogen. Ook lopen processen als click & collect vlotter.

Automatisch bestellen

Op basis van forecasts wordt u een goed besteladvies gegeven. Ook manuele orders zijn mogelijk.

Slim voorraadbeheer

Eén voorraad voor webshop en fysieke winkel, optimaal op elkaar afgestemd. AXI RS zorgt voor de optimale allocatie van de voorraad, wat leidt tot kostenbesparing en vlotte levering.

Rapportage

Inzicht leidt tot betere beslissingen. De standaardrapporten van AXI RS geven inzicht in de verkooptoppers, maar er is ook aandacht voor fraude preventie en productiviteit.

‘De software biedt onze verkoopmedewerkers direct de juiste informatie. Zo zijn zaken als realtime voorraad, verkoopinformatie en loyalty klantinformatie direct opvraagbaar. Klantretouren zijn eenvoudig te verwerken, simpelweg de bon scannen en het systeem leidt je automatisch door het retourproces. Nieuw voor ons is de ‘click & collect’ functionaliteit. Webshop bestellingen zijn direct zichtbaar in het winkelsysteem en kunnen zo direct door onze medewerkers worden verwerkt.’

 

Roy van Gool, ondernemer Pet's Place

Gebruiksgemak

Eindgebruikers vinden onze retail software prettig werken. We besteden zeer veel tijd aan ontwerp en onderzoek. Ons design levert efficiëntere werkwijzes en tijdwinst op.

In de cloud

Eenvoudig op- en afschalen, doordat we de AXI RS software leveren uit de cloud. We maken daarbij gebruik van onze Nederlandse en Belgische datacenters. Heeft u liever on premise? Dat kan ook.

Continuous deployment

In onze organisatie hebben we CI/CD (continuous integration and continuous delivery) geadopteerd om het ontwikkelproces te versnellen en de kwaliteit te verbeteren. Voor u als retailer betekent dit een snellere time-to-market en minder test effort.

Alles wordt mobiel

Alle processen zijn uit te voeren op een PDA of tablet, zodat uw medewerkers langer op de winkelvloer kunnen zijn, dicht bij de consument.

Honderden plug-ins

AXI RS is een open oplossing, die goed integreerbaar is dankzij gestandaardiseerde API's met loyalty providers, betaalplatformen, weegschalen, ERP en tal van andere platformen.

Aandacht voor innovatie

We houden ontwikkelingen continu in de gaten, onder meer via de Gartner hype cycle for retail en seminars. We passen innovatieve technologie toe om de klantbeleving te verbeteren.

Axi frame