MS Teams Best Practices

Haal alles uit Microsoft Teams

On-demand webinar

Tijdens dit on-demand webinar reiken wij u best practices en zeer nuttige tips aan om team collaboration binnen uw organisatie te verbeteren met Microsoft Teams.

 

Alleen al door de adoptie van de standaard features van Microsoft Teams, helpt u de productiviteit van uw medewerkers substantieel te verhogen. 

 

DOELGROEP

voor beslissingsnemers en eindgebruikers


HOE BEKIJKT U DE SESSIE

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.


TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Uw vragen kunt u mailen naar Isalien Van Laere.

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Het is belangrijk om Microsoft Teams juist te implementeren en in te richten, zodat u de oplossing zowel vandaag als in de toekomst optimaal kunt inzetten binnen uw organisatie.

 

Microsoft Teams kan op veel verschillende manieren gebruikt en ingericht worden. Dries Verdonckt, Employee Productivity Strategist bij AXI, deelt graag zijn uitgebreide kennis met u om de oplossing verder te stroomlijnen en optimaal te benutten.

 

De werkwijzes, aandachtspunten, best practices en tips die Dries in dit webinar aanreikt, zullen ervoor zorgen dat uw medewerkers steeds op de meest productieve manier via de (standaard) features van Microsoft Teams kunnen samenwerken.

Ik schrijf me in

 

On demand AXI Webinar - Haal alles uit Microsoft Teams