Hardware & Software Licensing

We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Mensen aan het werk
Logo axi strategy

AXI voorziet op basis van uw vereisten de juiste infrastructuur en de nodige licenties om uw digitale werkplek optimaal in te richten.

Afbeelding
Persoon aan het werk

Licensing services

Het beheer van softwarelicenties vergt specialistische kennis. Er zijn vele varianten, elk met hun eigen voorwaarden. Als software licensing specialist adviseren we bij de keuze van de juiste licentie formule. We voorkomen dat uw organisatie te veel betaalt of niet-compliant is. We zorgen voor de nodige verlengingen van volumeovereenkomsten en checken periodiek of u kunt genieten van bijkomende besparingen. 

Afbeelding
Digitale Werkplek

Werkplekuitrol

Talrijke bedrijven en zorginstellingen kiezen voor een meerjarige samenwerking met AXI op het gebied van de levering van nieuwe pc's, laptops en randapparatuur. Samen met u bereiden we de omruil van oude naar nieuwe devices grondig voor. We bieden logistieke diensten en een uitrolservice aan om uw medewerkers snel te voorzien van hun nieuwe toestellen. 

Ontdek hoe AXI de werkplekuitrol bij ACLVB faciliteerde
Afbeelding
Mensen aan het werk

Device as a Service

Met het DaaS programma van AXI bieden we workplace oplossingen aan op basis van maandelijkse facturatie. Het DaaS programma ontzorgt uw organisatie maximaal gedurende de volledige life cycle van uw end user devices zoals desktops, laptops en tablets. Inclusief: onboarding, user management & user care, connectivity, security, change management, monitoring en reporting, continuous improvement, asset management, logistiek en support.

Lees meer
Afbeelding
AXI ondersteunt de HP & Poly hybride werkoplossingen

Verhoog uw hybride productiviteit

Samen met A-merken zoals HP, Dell, Lenovo en Fujitsu biedt AXI u een compleet ecosysteem van communicatie -, samenwerkings-, productiviteits-, beveiligings- en beheeroplossingen voor uw hybride werkomgeving.

 

De recente fusie van Poly en HP biedt hier sinds kort nog extra mogelijkheden.

 

AXI helpt uw organisatie om een hybride werkomgeving voor nu én de toekomst te creëren die de productiviteit en samenwerking verbetert.

Ontdek de voordelen van de AXI B2B Webshop

 

Vind de juiste IT oplossingen voor uw hybride werkomgeving dankzij de AXI B2B Webshop

 

Uw medewerkers willen op verschillende werkplekken (thuis, op kantoor, on the road …) veilig en productief kunnen werken. Op de AXI B2B webshop kunt u ons ruim productportfolio vrij raadplegen.

 

Wist u dat het met een login nog interessanter wordt voor uw organisatie?