M365 backup & security

Kies voor een uitgebreide back-up en optimale beveiliging van uw Microsoft 365 omgeving

On-demand webinar

Tijdens dit webinar ontdekt u waarom een uitgebreide back-up en beveiliging van uw Microsoft 365 gegevens noodzakelijk is.

 

Door de keuze voor Microsoft 365 kunnen uw medewerkers rekenen op een stevig Saas platform dat volledig beantwoordt aan hun behoeften. M365 voorziet immers in diverse applicaties en cloudservices die altijd beschikbaar zijn en een hoogwaardige beveiliging garanderen om perfect te kunnen samenwerken.

 

Maar wist u dat Microsoft geen back-up voorziet van uw M365 data? Als organisatie bent u zelf verantwoordelijk voor de back-up van uw Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams data. 

 

DOELGROEP
IT Managers, ICT Managers, CIO's, CTO's, IT Coordinators

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE
Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL
Nederlands

 

VRAGEN
Uw vragen kunt u mailen naar Isalien Van Laere

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Tijdens dit webinar staat Carlo Usala, Presales Modern Workplace bij AXI, stil bij de beveiligingsrisico’s waar kantoormedewerkers en telewerkers steeds vaker aan worden blootgesteld. Vanwege de laagdrempeligheid én de wereldwijde beschikbaarheid zijn het M365 platform en met name de user accounts het favoriete doelwit van cybercriminelen. Carlo licht aan de hand van de belangrijkste security features in M365 toe hoe u uw gebruikers de beste bescherming kunt bieden en hoe AXI kan begeleiden bij het correct configureren van deze security features in M365.

Afsluiten doet hij met een kort overzicht van enkele specifieke M365 subscriptions voor KMO’s en enterprise omgevingen en het bijhorend proactief licentiebeheer door AXI.

Ik schrijf me in

 

On-demand AXI Webinar - Kies voor een uitgebreide backup en optimale beveiliging van uw Microsoft 365 omgeving