Power Apps

Snel en eenvoudig apps bouwen met Power Apps

On-demand webinar

Tijdens dit webinar wordt getoond hoe gebruikers snel en eenvoudig professionele apps kunnen bouwen en lanceren.

 

Met behulp van kant-en-klare sjablonen en het gemak van een van drag-and-drop werkwijze kunnen professionele apps met weinig code in no-time ontwikkeld en geïmplementeerd worden.

DOELGROEP

voor beslissingsnemers en eindgebruikers

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Uw vragen kunt u mailen naar Isalien Van Laere.

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Dankzij de flexibiliteit van Power Apps kunnen gebruikers met weinig of zelfs geen code applicaties bouwen om processen te moderniseren en uitdagingen aan te gaan.

 

Met Power Apps kan zowat iedereen professionele apps bouwen met geavanceerde functionaliteiten die vroeger alleen beschikbaar waren voor geschoolde developers.

 

Tijdens dit webinar verduidelijkt Jelle Ferret, M365 Consultant, welke business cases ideaal zijn om te transformeren naar een applicatie met behulp van Power Apps en hoe deze vervolgens gebouwd worden. De eigen Power Apps kunnen eenvoudig uitgebreid worden met Azure Functions en aangepaste connectoren en gekoppeld worden met e-mails, SharePoint en fileshares om de productiviteit en efficiëntie binnen uw organisatie te verhogen.

Ik schrijf me in

 

On-demand AXI Webinar - Snel en eenvoudig apps bouwen met Power Apps