MS365

Microsoft 365 optimaal benutten

On-demand webinar

Tijdens dit on-demand webinar overlopen we best practices en zeer nuttige tips om de inrichting en het delen van informatie via Microsoft 365 te optimaliseren.

 

Dit laat gebruikers toe om de M365 apps Teams, SharePoint en OneDrive op een correcte en beheersbare manier te gebruiken en te organiseren.

DOELGROEP

voor beslissingsnemers en eindgebruikers


HOE BEKIJKT U DE SESSIE

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands


VRAGEN

Uw vragen kunt u mailen naar Isalien Van Laere.

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Vermijd hick-ups door uw Microsoft 365 omgeving en tools praktisch en zorgvuldig in te richten en steeds correct te gebruiken.

 

U bent al enige tijd aan de slag met Teams of u werkt reeds langer met Microsoft 365? Dan weet u als geen ander dat het belangrijk is om goede afspraken te maken omtrent deze tools. De inrichting van Microsoft 365 en waar u Teams, SharePoint en OneDrive best voor gebruikt en hoe u deze optimaal organiseert, zijn zaken waar u goed dient over na te denken.

 

Tijdens dit webinar geeft Dries Verdonckt, Employee Productivity Strategist bij AXI, u fieldproven richtlijnen mee om de M365 omgeving beheersbaar te maken voor zowel uw IT team als uw eindgebruikers.

Ik schrijf me in

 

On-demand AXI webinar - Microsoft 365 optimaal benutten