Oracle software projecten en migraties

We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Oracle APEX migraties AXI
Logo axi strategy

Heeft uw organisatie in het verleden geïnvesteerd in Oracle Forms en Oracle Reports? Via de migratie van Oracle Forms naar het low-code platform Oracle APEX verkrijgt u uiterst moderne webapplicaties.

 

Bij de migratie plaatsen we de eindgebruiker steeds centraal. 

 

 

Oracle applicaties bouwen en migreren. Dat zit in ons DNA. 

 

Met een track record van meer dan 35 jaar is AXI de preferred Oracle Gold partner van talrijke grote en middelgrote bedrijven in België en Nederland, in diverse sectoren. Bij iedere klant zetten we in op maximale ontzorging. 

 

  • 150+ in-house experts met SQL, Forms en APEX ervaring
  • Agile aanpak met korte opleveringscycli 
  • Volledig uitbesteden of co-development
  • Hybrid & private cloud services en hosting.

 

Lalemant migreert haar bedrijfskritische AXI applicaties naar de Oracle Cloud

 

Transportbedrijf Lalemant migreert samen met AXI de bedrijfskritische AXI Port en AXI Financials applicaties naar de Oracle Cloud. Dit is niet alleen technisch een grote stap, het betekent ook een volledig nieuwe manier van werken.

 

Eén van de argumenten voor Lalemant om naar de cloud te gaan, is de volledige ontzorging. Het SaaS-kostenmodel in de cloud - op basis van het aantal gebruikers - is heel wat voordeliger dan het vroegere licentiemodel. Daarnaast hoeft Lalemant zich geen zorgen te maken over zaken zoals back-ups en een noodvoorziening voor elektriciteit. De software is bovendien beschikbaar via een beveiligde VPN-verbinding waar eindgebruikers vanop verschillende locaties gebruik van kunnen maken.

ON-DEMAND AXI WEBINAR

 

Snel en eenvoudig bedrijfsapplicaties bouwen met Oracle APEX

 

Tijdens dit webinar wordt toegelicht hoe u snel en eenvoudig bedrijfsapplicaties kunnen bouwen dankzij Oracle APEX en bestaande Oracle Forms applicaties moeiteloos kunt omzetten.
    

Tenslotte wordt uitgelegd hoe het AXI APEX Cloud Framework u tijd kan besparen op het gebied van autorisatie- en authenticatieprocessen en het beheer van documenten.

Een succesvolle Oracle APEX migratie. Daar gaan we voor. Samen met u.

 

Het migreren van een bestaande Oracle Forms applicatie naar Oracle APEX vraagt een investering van uw organisatie en uw medewerkers.

 

Dankzij onze professionele aanpak en de ervaring uit talrijke migratietrajecten zijn wij ervan overtuigd dat deze investering zich snel terugverdient. 

Onze Oracle Forms2APEX migratie aanpak

Een goed migratieplan vormt de basis

Aansluitend op het migratie assessment werken we samen een goed doordacht migratieplan uit. Hierbij kunt u niet alleen rekenen op een diepgaande kennis van de Oracle platformen en de nieuwste technologische trends. Stevige aandacht gaat naar het optimaal ondersteunen en automatiseren van de bedrijfsprocessen en het UX design.

Het technisch beheer op orde

Om de Forms-APEX migratie goed te kunnen uitvoeren, dient het technisch beheer van het Oracle applicatielandschap op orde te zijn. Door ons te verdiepen in de architectuur, de setup en de software ontwikkelomgeving zijn wij snel in staat om het volledige landschap eenduidig te documenteren, waarna het AXI serviceteam de technische support overneemt. 

Stap voor stap migreren. Agile.

Via het gebruik van een agile software development aanpak en ons Oracle migration framework garanderen we een korte time-to-market. Om de voordelen van continuous integration en continuous development optimaal te ondersteunen, is het framework opgezet op basis van open standaarden en marktconforme tools.

Veilig migreren naar de cloud

Omdat we inzetten op totale ontzorging helpen we onze Oracle klanten bij de overstap naar de cloud. De implementatieopties zijn de hybride en de private cloud. Welke cloud oplossing voor de klant het meest geschikt is, hangt af van de bedrijfsbehoeften op het vlak van prestaties, schaalmogelijkheden, kosteneffectiviteit, beveiliging en betrouwbaarheid.

Samen kijken naar de toekomst

Onze samenwerking hoeft niet te stoppen na de migratie van Oracle Forms naar Oracle APEX. Graag blijven we werken aan een proactieve langetermijnrelatie. Met als doel om snel in te spelen op de nieuwste business uitdagingen en technologische trends. In dit kader adviseren we de klant onder meer over de meerwaarde van de nieuwste Oracle oplossingen.

Maximale ontzorging met functionele support

Op aanvraag kunnen AXI consultants de rol opnemen van functioneel applicatiebeheerder. Zij zorgen ervoor dat de gebruikte APEX applicaties doen wat de gebruiker nodig heeft en ondersteunen bij veranderingen en procesoptimalisaties. 

Axi frame

Umicore Electro-Optic Materials migreert bedrijfskritische shop floor applicaties van Oracle Forms naar Oracle APEX

 

'We zijn erg tevreden over de werking van ons shop floor systeem in Oracle APEX technologie. Dit werkt zeer vlot voor onze collega’s in productie. Het is bovendien bijzonder stabiel en stelt ons in staat om de soms vrij complexe functionele en technische vereisten op te vangen. De samenwerking met AXI staat perfect op punt. We werken samen als een hecht team.' 

 

Filip Vanden Bussche - IT Business Manager bij Umicore

'Festive launch of Virgo 3.0, our bespoke Oracle ERP solution. Phase 1 kicks off in the Buying department. What started with Oracle 7 and character based applications, has evolved via Webforms, to Oracle 12 and a complete re-build/design of all apps to APEX. The perfect cooperation between business & IT. And of course our partner AXI.'

 

Jeroen Petit, IT Manager bij de Bijenkorf - Maart 2019

We lichten onze aanpak graag toe in een persoonlijk gesprek.

 

Het tonen van een vernieuwde applicatie uit één van onze migratieprojecten toont u de voordelen voor de eindgebruikers.