AXI Security Advisor sessie

Maak kennis met AXI Security Advisor

On-demand webinar

Tijdens deze sessie maakt u kennis met de AXI Security Advisor. Deze service adviseert u op het vlak van de beste beveiliging voor en mogelijk zwakke punten binnen uw volledige IT omgeving, gaande van servers, applicaties, firewalls, back-up, disaster recovery ....

 

De AXI Security consultants hebben hiervoor een duidelijk plan van aanpak vastgelegd dat resulteert in een roadmap voor een organisatiebrede security strategie.

DOELGROEP

IT Managers, CIO's, Infrastructuur Managers

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE?

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Roelof Hellinx

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Maak kennis met de AXI Security Advisor
 

Tim Scheers, ICT Architect bij AXI, vertelt hoe de AXI consultants via de AXI Security Advisor de veiligheid en de mogelijke risico's van uw volledige IT-omgeving in kaart brengen aan de hand van drie duidelijk gedefinieerde stappen.

 

(1) Via workshops of assessments wordt de huidige situatie geanalyseerd. (2) Vervolgens wordt een gedetailleerde roadmap opgesteld met prioriteiten en onderbouwde argumenten (3). Met advies op maat tekenen onze experten een roadmap uit die resulteert in een organisatiebrede veiligheidsstrategie voor uw IT-omgeving.

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

Ontdek de AXI Security Advisor