API Heliview
9 jul

Ontdek AXI's API-ontwikkelingsplatform voor de toekomst op het API Event 2021

Online, België

Tijdens het online event van Heliview delen verschillende sprekers van toonaangevende organisaties hoe zij een API strategie hebben opgezet. De focus ligt op best practices en learnings bij het opzetten van succesvolle API-programma’s om zo meer flexibiliteit en schaalbaarheid te realiseren.

 

In het licht van het thema ‘API’s: de enabler voor uw business’ wordt aan de hand van diverse business en technical sessies dieper ingegaan op de potentie van API management en hoe deze het beste verzilverd kan worden.

 

AXI is gastspreker op het API Event 2021 van Heliview

 

AXI vertelt u graag meer over de API platformen van de toekomst en wat de nieuwe tools zijn voor een optimale integratie in uw organisatie. 

Benieuwd naar de AXI sessie op het API Event 2021?

Niek Jacobsen
10 juni 2021 - 09 juli 2021

Een API-ontwikkelingsplatform voor de toekomst

 

Om te kunnen voldoen aan de actuele eisen voor API-ontwikkeling op het gebied van agiliteit, schaalbaarheid en robuustheid, moeten bedrijven verder durven kijken dan de klassieke application server installaties. Om in de toekomst te kunnen voldoen aan deze eisen kunt u als bedrijf kiezen om de principes van containerisatie te omarmen en gebruik te maken van een cloud native orchestration platform zoals Kubernetes.

 

In deze sessie licht Niek Jacobsen, Integratie Architect bij AXI, de kenmerken en toegevoegde waarde van dit API- ontwikkelingsplatform toe. Aan de hand van voorbeelden en ervaringen uit de praktijk, legt hij uit waarom AXI het Kubernetes platform adviseert aan haar klanten, om op een future proof manier API's te kunnen ontwikkelen, deployen en beheren.  

Niek Jacobsen
Integratie-Architect

Datum:

Van donderdag 10 juni tot vrijdag 9 juli 

 

Tijdstip:

Het platform staat 30 dagen lang voor u open

 

Doelgroep:

Architecten, Applicatie Developers, ICT Managers, Business Analisten, Informatieanalisten, Informatie Managers, Product Owners, Applicatiebeheerders, Integratiespecialisten, Software developers, Innovatie Managers ...
 


Kosten:

Gratis wanneer u tot de doelgroep behoort

 

Voor info:

Neem contact op met Gunnar De Lepeleire - + 32 490 41 31 50

Na uw registratie krijgt u gedurende 30 dagen toegang tot de on-demand videotalks, interviews, talkshows en 1-op-1 gesprekken. U kunt alles bekijken waar en wanneer u dat uitkomt.

 

Bekijk de AXI on-demand video talk

 

Bekijk AXI's 20-minutes talk over het API-ontwikkelingsplatform voor de toekomst wanneer het voor u past. 

 

Plan een 1-op-1 gesprek in met AXI

 

Heeft u vragen of wilt u dieper ingaan op de materie? Dan kunt u heel eenvoudig een gesprek inplannen met één van de AXI integratie-specialisten via Heliview EXPO. Na uw registratie krijgt u toegang tot het Heliview event platform waar u een gesprek met AXI kunt inplannen.

 

Benieuwd naar het volledige programma? Bekijk het via deze link.