M365 backup & security
17 jun

Kies voor een uitgebreide back-up en optimale beveiliging van uw Microsoft 365 omgeving

Webinar

, Online, België

Door de keuze voor Microsoft 365 kunnen uw medewerkers rekenen op een stevig Saas platform dat volledig beantwoordt aan hun behoeften.

 

Microsoft 365 voorziet in diverse applicaties en cloudservices die altijd beschikbaar zijn en een hoogwaardige beveiliging garanderen om perfect te kunnen samenwerken.

 

Maar wist u dat Microsoft geen back-up voorziet van uw M365 data? Als organisatie bent u zelf verantwoordelijk voor de back-up van uw Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams data. 

 

Tijdens dit webinar ontdekt u waarom een uitgebreide back-up en beveiliging van uw Microsoft 365 gegevens noodzakelijk is.

 

Datum:

donderdag 17 juni 2021

 

Tijdstip:

10:00 - 10:40

 

Locatie:

Online webinar via inschrijving. U ontvangt een e-mailbevestiging met daarin een link om het webinar bij te wonen. Een dag voor het webinar ontvangt u opnieuw een e-mail met de benodigde link.

 

Doelgroep:

IT Managers, ICT Managers, CIO's, CTO's, IT Coordinators

 

Deelnamekost:

Als ICT medewerker kunt u kosteloos deelnemen.

 

Vragen of aanvullende info:

Voor al uw vragen of voor meer informatie, kunt u steeds contact opnemen met Thomas Vandeput - + 32 496 57 35 96

Waarom is een M365 back-up belangrijk?

 

Na amper 90 dagen is uw (per vergissing of opzettelijk) verwijderde data definitief én onherroepelijk verdwenen.

 

U heeft dus nood aan een back-up oplossing die u volledige toegang én controle geeft over uw Microsoft 365 gegevens. 

 

Kies voor de beste back-up & security partner

 

Elke organisatie is anders. Daarom adviseren onze consultants steeds een back-up & security oplossing op maat van uw organisatie.

 

Hiervoor heeft AXI stevige partnerships afgesloten met volgende back-up en security aanbieders. Zij voldoen aan de hoogste standaarden:

 

De agenda ziet er als volgt uit

Carlo Usala
10:00 - 10:30
  • Tijdens dit webinar vertelt Carlo Usala, Pre-Sales Modern Workplace bij AXI, hoe u de volledige back-up én de beveiliging van uw bedrijfskritische M365 data kunt realiseren. Hij gaat dieper in op de managed services die AXI kan aanbieden om uw organisatie hierbij te ondersteunen.
  • Vervolgens staat Carlo stil bij de beveiligingsrisico’s waar kantoormedewerkers en telewerkers steeds vaker aan worden blootgesteld. Vanwege de laagdrempeligheid én de wereldwijde beschikbaarheid zijn het M365 platform en met name de user accounts het favoriete doelwit van cybercriminelen. Carlo licht aan de hand van de belangrijkste security features in M365 toe hoe u uw gebruikers de beste bescherming kunt bieden en hoe AXI kan begeleiden bij het correct configureren van deze security features in M365
  • Tenslotte krijgt u een kort overzicht van enkele specifieke M365 subscriptions voor KMO’s en enterprise omgevingen en het bijhorend proactief licentiebeheer door AXI.
Carlo Usala
Pre-Sales Modern Workplace bij AXI

Waarom u dit webinar niet mag missen?

 

Dat legt Carlo Usala, Presales Modern Workplace bij AXI, u graag zelf even uit in deze korte videoboodschap.

 

Check it out!

Externe video URL