BigDataExpo2022_AXI
14 sep

Big Data Expo 2022

Jaarbeurs, Utrecht

, Nederland

Op 14 en 15 september 2022 vindt Big Data Expo 2022 plaats in Utrecht. Met een bezoek aan deze beurs krijgt u antwoord op al uw data vragen. 

 

Big Data Expo is hét event voor iedereen die meer rendement wil halen uit data. Laat u inspireren en adviseren door de 100+ exposanten en keynotes over de juiste data tools, spar samen over uiteenlopende vraagstukken en deel expertise en ervaringen.

 

Breng zeker een bezoek aan de AXI stand waar we graag onze kennis en ervaring met u delen aan de hand van concrete voorbeelden én toonaangevende oplossingen om uw datavraagstukken op te lossen.

Volg zeker ook de AXI sessie (do 15/09) waar AXI samen met haar klant Topigs Norsvin vertelt over de realisatie van een concreet dataproject op basis van R en RStudio.

 

Ontdek hier alle details.

 

Datum:

Woe 14 september & do 15 september 2022

 

Uurregeling:

Van 10:00 tot 17:00

 

Locatie:

Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht, Nederland

 

Doelgroep:

Datascientisten, data specialisten, IT-managers, C-level,..

 

Voor info:

Neem contact op met Thomas Wouters

 

Inschrijven:

Inschrijven en meer informatie via de website van Big Data Expo

Kom netwerken, deel ervaringen en expertise

 

 

  • Op de AXI booth 

 

Kom langs op onze stand en maak kennis met Thomas Wouters, Business Developer bij AXI. Thomas vertelt u hoe het AXI Business Insights team kan helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw dataprojecten en inspireert u graag over hoe u de best passende datastrategie kunt integreren binnen uw organisatie. Op de stand geven we een live-demo over de voordelen van RStudio Connect.

 

  • Tijdens de AXI sessie op do 15/09 van 14:45 tot 15:15 in Lezingzaal 8

 

Roy De Brouwer, BI Consultant bij AXI vertelt samen met Tomas Stevens van Topigs Norsvin hoe de organisatie erin geslaagd is om hun data beter te beheren én om beter samen te werken dankzij R en RStudio. Topigs Norsvin is een toonaangevende varkensfokkerij die met innovatieve genetische oplossingen voor een kosteneffectieve varkens(vlees)productie gaat. 

AXI Topigs

AXI Sessie - Data Science & RStudio bij Topigs Norsvin

's Werelds meest innovatieve varkensfokkerijorganisatie

 

Met sprekers Tomas Stevens (Topigs Norsvin) & Roy De Brouwer (AXI)