Keepit & AXI webinar
31 mrt

AXI & Keepit webinar voor de zorg: Ontdek de back-up en recovery cloud oplossing voor uw M365 data

Webinar

, België

Microsoft 365 voorziet in diverse applicaties en cloudservices die altijd beschikbaar zijn en een hoogwaardige beveiliging garanderen om perfect te kunnen samenwerken.

 

Maar wist u dat Microsoft geen back-up voorziet van uw M365 data? Als organisatie bent u zelf verantwoordelijk voor de back-up van uw Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business en Microsoft Teams data. 

 

Heel wat organisaties uit onder andere de zorg kiezen voor Keepit om hun M365-gegevens veilig te houden. Niet verwonderlijk want Keepit werd recent door Forester uitgeroepen als Leader voor SaaS Application Data Protection.

 

Ontdek tijdens dit webinar waarom de schaalbare en marktleidende oplossing van Keepit zorginstellingen ondersteunt die altijd en overal 100% beschikbaarheid wensen over hun data en de garantie willen op een snel herstel van hun data bij opzettelijke of ongewilde verwijdering.

 

Datum:

donderdag 31 maart 2022

 

Tijdstip:

10:00 - 11:00

 

Locatie:

Online webinar via inschrijving. U ontvangt een e-mailbevestiging met daarin een link om het webinar bij te wonen. Een dag voor het webinar ontvangt u opnieuw een e-mail met de benodigde link.

 

Doelgroep:

IT Managers, ICT Managers, CIO's, CTO's, IT Coordinators binnen healthcare organisaties

 

Deelnamekost:

Als u behoort tot de doelgrop kunt u kosteloos deelnemen.

 

Vragen of aanvullende info:

Voor al uw vragen of voor meer informatie, kunt u steeds contact opnemen met Thomas Vandeput - + 32 496 57 35 96

Is uw M365 data echt veilig?

 

Indien uw zorgorganisatie data dreigt te verliezen, wilt u de garantie dat alle data binnen enkele seconden teruggezet kan worden. Veel back-up aanbieders bieden een goede back-up oplossing, maar recovery is ook van essentieel belang. Met Keepit zorgt u ervoor dat u geen kritische data verliest. 

 

Keepit voor healthcare organisaties


De back-up & recovery oplossing van Keepit biedt uw zorginstelling:

 

  • de hoogste beveiliging op de markt: geo-redundant datacenters, encryption in transit en rust, blockchain storage, immutable backup.
  • een back-up buiten Azure & Datasoevereiniteit: Kies waar uw data wordt opgeslagen. U blijft de beschikbaarheid over uw data behouden ook wanneer Azure een downtime heeft. Keepit garandeert 99.9% uptime.
  • vier kopieën van uw M365 data: de nieuwste ransomware aanvallen en cyber attacks focussen ook op de backup. Keepit zorgt voor een backup van uw backup.
  • een prijs die alles dekt: ongelimiteerd volume en retentie, geen onverwachte kosten.
  • een bijdrage aan de business continuïteit: Het snel vinden en restoren van data inclusief archivering.
  • een schaalbare oplossing: een Connect & Forget oplossing die volledig geautomatiseerd is.

Kies voor de beste back-up & security partner

 

De AXI consultants implementeren Keepit bij tal van klanten voor veilige, gemakkelijke en onveranderlijke SaaS-back-ups.

 

Elke zorgorganisatie is anders. Daarom adviseren onze consultants steeds een back-up & security oplossing op maat van uw organisatie.

De agenda ziet er als volgt uit

AXI Cloud 2021 spreker Carlo Usala
10:00 - 10:30

Tijdens de introductie vertelt Carlo Usala, Pre-Sales Consultant Modern Workplace bij AXI, over het belang van een externe M365 back-up en recovery oplossing. Hij overloopt met u wat Microsoft doet voor het beveiligen van uw M365 data en hoe u er als Microsoft gebruiker zelf voor dient te zorgen dat uw volledige M365 omgeving 100% beschermd wordt.

 

In zijn sessie haalt hij het belang aan van een M365 back-up bij het snel kunnen restoren van al dan niet per ongeluk verwijderde data zodat uw zorgorganisatie snel terug operationeel is, zelfs bij een mogelijke cyberaanval.

 

Carlo vertelt u tenslotte hoe de AXI consultants u hierbij kunnen adviseren dankzij de uitgebreide AXI managed services. Omdat elke zorginstelling anders is, adviseren onze consultants steeds een back-up & recovery oplossing op maat van uw organisatie.

Carlo Usala
Pre-Sales Consultant Modern Workplace bij AXI
Wessel de Vries Keepit
10:30 - 11:00

Tijdens zijn sessie zal Wessel de Vries, Enterprise Account Executive bij Keepit, aan de hand van zijn ervaring inspelen op de behoeftes van zorgorganisaties die hun M365 data zonder risico's willen beveiligen. 

 

Binnen healthcare organisaties is er een groeiende behoefte aan een veilige oplossing die alle calamiteiten in acht neemt. Ransomware-aanvallen binnen de zorg nemen toe en de nieuwste generatie cyber attacks valt ook de back-up aan. Er is een duidelijke verschuiving aan de gang - weg van on-premise omgevingen omdat die afhankelijk zijn van de beveiliging van de servers.

 

Wesel overloopt in het kort alle features van de back-up en recovery oplossing van Keepit waardoor het beheer ervan door IT teams minder tijd in beslag neemt zodat zij zich kunnen focussen op andere zaken. 

Wessel de Vries
Enterprise Account Executive bij Keepit