Ruben Delange

Slimme IoT projecten opzetten dankzij het MS Azure platform

On-demand sessie - AXI Cloud Event 2021

Dankzij intelligente IoT applicaties ontdekken bedrijven nieuwe manieren om processen efficiënter in te richten en meer inzichten te verkrijgen, kosten te besparen en nieuwe verdienmodellen te generen.

 

Kortom, IoT maakt organisaties slimmer.

 

DOELGROEP

IT business professional

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE?

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Sabrina De Pauw

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Vanuit realistische scenario’s bij enkele klanten wordt een duidelijk beeld gegeven over de aanpak en de resultaten van een succesvol IoT-project. Er wordt verteld hoe de innovatie en de flexibiliteit van het schaalbaar MS Azure cloudplatform de beste keuze is om IoT assets te verbinden, te bewaken en te beheren.

 

Via deze sessie wil AXI inspireren om zelf na te denken over nieuwe IoT business cases. Het advies van AXI is duidelijk: begin klein en zonder grote risico’s. Denk na over een concrete en haalbare doelstelling en creëer eerst bewustzijn binnen de organisatie. De innovatieve business cases ontstaan daarna quasi vanzelf. 

Ik wil de on-demand sessie bekijken

 

AXI Cloud Event 2021 - On-demand sessie: Slimme & complexloze IoT projecten opzetten met instant business waarde dankzij het MS Azure Cloud platform