AXI Webinar MS Endpoint Manager

Ransomware preventie voor Windows 10 clients met Microsoft Endpoint Manager

On-demand webinar

Binnen iedere organisatie worden uiteenlopende maatregelen genomen tegen ransomware, vaak gebaseerd op traditionele IT security. Hoog tijd voor een doortastende aanpak waarbij marktleidende oplossingen en andere specialisten uw IT omgeving maximaal beveiligen.

 

Tijdens dit on-demand webinar krijgt u een update van de beste beveiligingsmaatregelen voor uw Microsoft Windows 10 endpoint devices. Ingezoomd wordt op Microsoft EndPoint Manager. Een end-to-end beheersoplossing die de mogelijkheden van System Center Configuration Manager (SCCM) en Microsoft Intune bundelt en aanvult met nieuwe functionaliteiten.

 

DOELGROEP

IT business professionals

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Roelof Hellinx

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Wanneer de endpoint devices van uw medewerkers onvoldoende beveiligd zijn, is het bestrijden van ransomware als dweilen met de kraan wijd open. Het is topprioriteit om alle pc's en laptops te voorzien van de meest recente security updatesPeter Neefs, Pre-sales Consultant bij AXI, legt uit hoe u met behulp van Microsoft EndPoint Manager de security updates en nieuwe builds op een efficiënte, snelle en gecontroleerde manier kunt uitrollen naar alle eindgebruikers op kantoor en de thuiswerkers; zonder hen teveel hinder te bezorgen.

 

Tijdens dit webinar focust Peter op krachtige - en vaak nog niet gekende - security features van Windows 10 en Microsoft EndPoint Manager.

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar: Ransomware preventie voor Windows 10 clients met Microsoft Endpoint Manager