Data Monetization Platform AXI Webinar

Optimaliseer uw supply chain door het inzetten van een krachtig Data Monetization Platform

On-demand webinar

Tijdens dit webinar verduidelijken we graag hoe u dankzij het gecontroleerd delen van uw retaildata met uw partners, zoals leveranciers en fabrikanten, nieuwe inzichten aangereikt krijgt om de shopping experience van de consument te verhogen én uw omzet te boosten. 

 

Tijdens onze Retail Business Continuïteit webinarreeks laten onze experts u aan de hand van sprekende voorbeelden, demo's en best practices zien op welke manieren het mogelijk is om uw organisatie en business te (ver)sterken in uitdagende tijden.

 

DOELGROEP

Leidinggevenden, beslissingsnemers, business process owners en regiomanagers uit de retail

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE?

Na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Nederlandse retailers: neem contact op met Willem Bless - Mobiel: +31 6 111 83 004

Belgische retailers: neem contact op met Fadhua El-Khannichi - Mobiel: +32 476 70 18 37

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

 

Thomas Michem, Data Architect & Strategist @ AXI, toont u de voordelen van een succesvol Data Monetization Platform. Via dit platform deelt u niet alleen eenvoudig en zeer visueel data en diepgaande analyses door de hele supply chain, maar kunt u ook voortdurend efficiëntieverbeteringen opsporen en doorvoeren.

 

Het is in de huidige 'nieuwe' realiteit meer dan ooit de gelegenheid om te profiteren van de voordelen die een data-driven werking uw retailorganisatie kan bieden.

 

De inzichten die uw data u bieden, hebben een directe impact op de gezondheid en stabiliteit van uw organisatie. Denk hierbij aan operationele optimalisatie, krachtige klantenervaring, concurrentiële voordelen en groeiopportuniteiten.

Ik schrijf me in

 

AXI on-demand webinar: Optimaliseer uw supply chain door het inzetten van een krachtig Data Monetization Platform