AXI Webinar integratie strategie

Kies de best passende integratie strategie voor uw toekomstbestendig ICT-landschap

On-demand webinar

Om als organisatie in het digitale tijdperk continu te blijven groeien, ontwikkelen en innoveren is een goed doordachte en onderbouwde integratiestrategie van cruciaal belang.

 

Toch blijft het voor de meeste organisaties een grote uitdaging om alle beschikbare databronnen en informatiestromen goed in kaart te brengen en toepassingen en systemen perfect met elkaar te integreren. 

 

Door het ontwikkelen van een IT-architectuur waarin alles op een geschikte manier met elkaar verbonden is, zorgt u ervoor dat uw organisatie efficiënt werkt én het vermogen heeft om zich snel aan te passen aan de steeds sneller veranderende verwachtingen van de markt.

 

DOELGROEP

Architecten, ICT Managers, Business Analisten, Informatieanalisten, Informatie Managers, Product Owners, Applicatiebeheerders, Integratiespecialisten, Software developers, Innovatie Managers ... 

 

HOE BEKIJKT U DE SESSIE

Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

 

TAAL

Nederlands

 

VRAGEN

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met Thomas Wouters - mobiel: + 32 465 40 74 23

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Tijdens dit webinar leggen we uit waarom een goed doordachte en goed onderbouwde integratiestrategie essentieel is. Via best practices en guidelines tonen we hoe u zo'n strategie kunt opstellen en dient te implementeren op maat van uw organisatie.

 

Hoe goed bent u voorbereid op de huidige integratie uitdagingen?

 

Een tekort aan duidelijke integratie guidelines, tools & processen of het ontbreken van een geschikte integratie-architectuur kan leiden tot een aantal problemen. Herkent u deze?

 

  • Het opleveren van nieuwe integraties verloopt moeilijk, traag en inefficiënt.
  • Het is onduidelijk welke integraties er momenteel zijn en wat ze juist doen.
  • Bestaande integraties zijn niet robuust en bovendien moeilijk en niet zonder risico’s te onderhouden.

Een strategische integratie roadmap

 

Organisaties die fundamenteel nadenken over een toekomstbestendig ICT-landschap waarbij snel en efficiënt kan gekoppeld worden met toekomstige datastromen, maken het verschil.

 

Met de juiste integratie strategie als startpunt én gekwalificeerde medewerkers binnen het integratie team, is het mogelijk om een future-proof integratie-architectuur op te zetten.

Digitale transformatie & integratie

 

Dankzij zijn jarenlange ervaring zal Niek Jacobsen, Integration Architect bij AXI, u het belang van een goede integratiestrategie aantonen en aan de hand van een duidelijk plan vertellen hoe organisaties een gefundeerde integratiestrategie kunnen formuleren en vervolgens implementeren.

 

Hij gaat daarbij dieper in op aspecten zoals business visie & objectieven, integration capabilities en gap-analyses. Niek vertelt u ook over de mogelijke risico’s bij een lage integratiematuriteit.

 

Tot slot geeft hij kort toelichting over het AXI Integration Maturity Assessment. Door het opstellen van een Integration Landscape Diagram en een Integration Capability Map en het uitvoeren van een gap-analysis brengen onze architecten en integratie-experten uw bestaande integratiepraktijk in kaart en geven u concrete aanbevelingen om uw organisatie naar een hoger maturiteitsniveau te tillen.

Ik wil het on-demand webinar bekijken

 

On-demand webinar: Kies de best passende integratie strategie voor uw toekomstbestendig ICT-landschap