Uw hybrid Cloud. Fully managed.

We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
AXI hybrid cloud services
Logo axi strategy

Voor de meeste bedrijven is een managed hybrid cloud de beste oplossing. Met onze managed cloud services helpen we u om stap-voor-stap te migreren naar de cloud. Om de hybrid cloud volledig te beheren en te optimaliseren, maken we gebruik van een centraal beheersplatform.

 

Onze aanpak zorgt ervoor dat uw private cloud naadloos integreert met public cloud services zoals Microsoft Azure en AWS.

Ontdek hoe AXI u begeleidt

Niet over één nacht ijs

Vooraleer we starten met de uitwerking van een managed hybrid cloud oplossing bekijken we het volledige plaatje. Onze consultants ontwikkelen een cloud strategie die volledig aansluit op uw bedrijfsstrategie, uw business noden en de applicatiearchitectuur. Op basis van de cloud strategie tekenen we uw cloud roadmap uit. Samen bepalen we welke applicaties u binnen uw bedrijfsmuren wilt houden, wat naar de AXI Cloud en naar de public cloud kan en mag. 

Helder advies

De gekwalificeerde AXI Cloud experts beschikken over in-depth kennis van alle toonaangevende cloudtechnologieën. Zij adviseren u over de naadloze integratie tussen de verschillende - binnen uw organisatie gebruikte - cloudplatformen; met aandacht voor een snelle en beveiligde connectie.

Eén aanspreekpunt: AXI

Het beheer van een hybrid cloud is specialistenwerk. Als cloud expert beheert AXI uw hybrid cloud als één omgeving: 24 op 7. Heeft u een issue? U wordt direct geholpen door een cloud engineer die uw omgeving door en door kent en een gerichte oplossing biedt. We zijn groot en klein genoeg om het verschil te maken met een unieke mix van managed hybrid cloud oplossingen, lokale ondersteuning en betaalbare services. Altijd met een gepersonaliseerde ‘customer intimacy’ aanpak.

Axi frame