Throwback to
AXI Cloud Event
2021

On-demand break-out sessies

Op dinsdag 19 oktober 2021 namen IT business professionals uit België en Nederland virtueel deel aan de tweede editie van het AXI Cloud Event. De deelnemers kregen best practices aangereikt om op een pragmatische manier alles uit de cloud te halen

 

Op het programma stonden negen praktijkgerichte keuzesessies die aan de hand van klantsuccesverhalen verteld werden door onze AXI experts in samenwerking met o.a. Lalemant, Gezinsbond, Karus en Tabor. 

 

We hebben al deze interessante content voor u verzameld en bieden die vanaf nu on-demand aan. 

Header logo

Bekijk de on-demand sessies van Peter, Klaas en Pedro

Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Peter

AXI’s Hybrid Cloud Advisor voor een perfecte cloud journey

Organisaties dienen tijdens hun ‘reis naar de cloud’ goed de afweging te maken tussen kosten, flexibiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid. 

 

Via de AXI Hybrid Cloud Advisor service wil AXI u adviseren bij de best passende cloud benadering en helpen bij de voorbereidingen om op een gestructureerde en gefaseerde manier het cloudverhaal aan te pakken.

Bekijk hier de on-demand sessie
Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Klaas

Efficiënt samenwerken dankzij het krachtige M365 SaaS platform

Tijd om te ontdekken hoe medewerkers nog productiever, veiliger en kostefficiënter kunnen werken vanaf hun ‘digitale werkplek’ met behulp van het M365 SaaS platform.  

 

Aan de hand van een use case ziet u hoe het M365 platform en het MS Power platform uw organisatie en uw medewerkers perfect kan ondersteunen bij de werkzaamheden. Tot slot maakt u kennis met het eerste Employee Experience Platform: Microsoft Viva.

Bekijk hier de on-demand sessie
Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Pedro

Een governance en management strategie voor een succesvolle cloudtransformatie

Door te kiezen voor een solide cloud aanpak kunnen organisaties genieten van voordelen zoals efficiëntie en schaalbaarheid, resilience en technologische mogelijkheden tot het vermijden van een vendor lock-in.

 

De transformatie naar de cloud biedt ook heel wat uitdagingen en vereist een aangepaste governance en management strategie. Ontdek hoe u een succesvolle cloud adoptie en een betere controle over uw IT-omgeving kan realiseren.

Bekijk hier de on-demand sessie

Bekijk de on-demand sessies van Ruben, Carlo en Niek

Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Ruben

Slimme IoT projecten opzetten dankzij het MS Azure Cloud platform

Dankzij intelligente IoT applicaties ontdekken bedrijven nieuwe manieren om processen efficiënter in te richten en meer inzichten te verkrijgen, kosten te besparen en nieuwe verdienmodellen te generen.

 

Word geïnspireerd om zelf na te denken over nieuwe IoT business cases met één duidelijk advies: begin klein en zonder grote risico’s.

Bekijk hier de on-demand sessie
Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Carlo

Het beveiligen en uitrollen van devices met Microsoft Endpoint Manager

De gebruikerservaring en beleving van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en de motivatie van medewerkers. Het vlot uitrollen, up-to-date houden en beschermen van Windows 10 bedrijfsapparaten van medewerkers is daar een belangrijk aspect bij.

 

Ook voor medewerkers met eigen devices (BYOD) dient het aanloggen op het M365 platform beveiligd en gecontroleerd te gebeuren.  

Bekijk hier de on-demand sessie
Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Niek

Beter samenwerken met externe partners via een schaalbaar API Management platform

Om als organisatie in het digitale tijdperk continu te blijven groeien, ontwikkelen en innoveren is een goed doordachte en onderbouwde integratie strategie van cruciaal belang.

 

Toch blijft het voor de meeste organisaties een grote uitdaging om alle beschikbare databronnen en informatiestromen goed in kaart te brengen en toepassingen en systemen perfect met elkaar te integreren.

Bekijk hier de on-demand sessie
AXI Cloud Event 2021 sprekers
De Sprekers @ AXI Cloud Event

Negen AXI experts gaven het beste van zichzelf en deelden hun ervaringen en expertise tijdens het AXI Cloud Event 2021.

Bekijk de on-demand sessies van Tim & Peter, Thomas en Bjorn

Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Tim

Een cyber resilience IT omgeving opzetten met proven cloud security oplossingen

Sinds COVID-19 werken steeds meer medewerkers van thuis uit en worden bedrijven meer dan ooit aangevallen door internetcriminelen die hen met gijzelsoftware in hun greep proberen te krijgen. Organisaties hebben reeds uiteenlopende maatregelen genomen tegen ransomware.

 

In deze sessie zal duidelijk worden waarom u uw IT omgeving best in handen legt van marktleidende cloud security oplossingen en de bijbehorende services

Bekijk hier de on-demand sessie
Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Thomas

Echt waarde creëren via een schaalbaar data science platform

Data science is als expertise binnen bedrijven de laatste jaren enorm geëvolueerd. Dat is niet verwonderlijk aangezien het verkrijgen van inzichten uit data voor heel wat bedrijven dé basis is om te kunnen blijven innoveren en waardevolle inzichten uit data te vertalen naar hun visie en strategie.

 

Dankzij voorspellende analyses kunt u tal van business uitdagingen oplossen én een voorsprong nemen op de concurrentie.

Bekijk hier de on-demand sessie
Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Bjorn

Oracle databasebeheer as-a-service met Oracle Autonomous Database

Ontdek hoe Oracle’s nieuwste paradepaardje Oracle Autonomous Database organisaties transformeert door databasebeheer as-a-service aan te bieden; gebruik makend van machine learning en verregaande automatisering.

 

Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van een volledig geautomatiseerde database provisioning, tuning, clustering, disaster protection, flexibel schalen, beveiliging en patching.  

Bekijk hier de on-demand sessie
AXI Cloud Event 2021 Thomas
Thomas Michem @ AXI Cloud Event

Thomas Michem, Unit Manager Analytics & Insights bij AXI, aan het werk tijdens zijn sessie 'Echt waarde creëren en efficiënt samenwerken via een schaalbaar data science-platform in de cloud met R & Python'.