Partnership met RStudio

AXI is RStudio's eerste Full Service Certified Partner in Nederland en België.

 

 

Om meer inzichten uit uw bedrijfsdata te halen kunt u volop inzetten op self-service BIMaar een nog krachtiger concept waarmee u processen kunt optimaliseren, uw kosten kunt verminderen of de klantbeleving kunt verhogen, is het toepassen van predictieve analyses en simulaties. Om betrouwbare voorspellingen te doen op basis van uw waardevolle bedrijfsdata kunt u aan de slag met de open source programmeertalen R en Python. 

Ik wens meer informatie
Header logo

AXI & RStudio

 

AXI zet voor ‘Serious Data Science’ in op R én Python, de wereldwijd leading programmeertalen voor data-analyse, die heel handig zijn in gebruik voor zowel developers als voor business users.

 

RStudio, leader in open source, beschikt over een grote user community en biedt organisaties de mogelijkheid om zowel R als Python dataproducten te maken, te delen en te centraliseren binnen de eigen organisatie. Zo helpt het RStudio Team platform bij het publiceren van data science producten met één druk op de knop.

AXI's RStudio Full Service Certified Partner services

Als RStudio Full Service Certified Partner kan AXI de oplossingen van RStudio én de ondersteunende services aanbieden.

 

Concreet biedt het AXI Analytics & Insights team training-, implementatie-, beheer- en ontwikkelingsservices aan om klanten te helpen succesvol te zijn met R en RStudio.

 

AXI helpt organisaties bij:

 

  • de opzet en de evaluatie bij een 45-dagen trial versie. We helpen bij het maken van de juiste configuratie en zorgen voor een duidelijk architectuurplaatje met de nodige integraties binnen uw omgeving.
  • de aankoop van de benodigde licenties, de installatie, de monitoring en het beheer via onze support desk.
  • het organiseren van trainingen en het aanbieden van ondersteuning voor u en uw team.

“Zelf zijn we al jaren actief met de open source programmeertalen R en Python voor onze klanten. We merken steeds meer dat klanten hier ook zelf mee aan de slag willen. 

 

De RStudio Team oplossingen zorgen ervoor dat we dit voor onze klanten ook snel kunnen realiseren.” 

 

Thomas Michem, Business Unit Manager Analytics en Insights bij AXI.

 

 

Met behulp van de innovatieve RStudio Team oplossingen kunnen data scientists zich vanaf nu 100% focussen op hun core business, kunnen business users voortaan ook betrokken worden in de analyse via eenvoudige interfaces en kunnen IT’ers vlot een platform hosten.

Rstudio

 

Het RStudio Team modulair platform in detail

RStudio Connect

Deel uw data-driven apps en rapporten moeiteloos met Rstudio Connect en kijk verder dan spreadsheets, screenshots en BI-tools.

 

RStudio Connect is het publicatieplatform en de content hub voor het werk dat door data science teams gecreëerd wordt. Het delen van Shiny applicaties, R Markdown rapporten, Plumber API’s, dashboards, plots, Jupyter Notebooks en interactieve Python content als Dash, Flask, Streamlit en Bokeh, alles op een gebruiksvriendelijke plaats. Met druk-op-de-knop publishing vanuit de RStudio IDE, scheduled execution van rapporten en flexibele security policies om op maat van een organisatie de benodigde inzichten beschikbaar te maken.

Rstudio Workbench

Centraliseer al R en Python ontwikkeling op één plek om de samenwerking te faciliteren.

 

 

 

RStudio Workbench (voorheen RStudio Server Pro) is de voorkeursomgeving voor data analyse en geïntegreerde ontwikkelingsomgeving voor professionele R gebruikers en data science teams die R en Python gebruiken. RStudio biedt deze teams een omgeving om samenwerking, gecentraliseerd beheer, opvolging, security, support etc. te organiseren om op grote schaal te kunnen opereren.

RStudio Package Manager

Eenvoudig R en Python packages beheren met de Rstudio Package Manager.

 

 

 

RStudio Package Manager is de respository management server om R&Python packages te centraliseren en te organiseren voor alle teams en departementen binnen uw hele organisatie. Het biedt offline toegang tot CRAN, automatiseert CRAN syncs, en staat u toe local packages te delen, toegang te bepalen, en zoekt mee naar packages en meer. Betrouwbaar en consistent beheer voor data science teams die R&Python gebruiken.

Axi frame

AXI's events rond Business Insights

24 mei

Kennissessie voor de overheid - Data Science met RStudio

Online kennissessie

, België & Nederland

Tijdens deze online kennissessie tonen we via een aantal use cases en best practices de kracht van RStudio als data science samenwerkingsplatform voor Belgische en Nederlandse overheidsorganisaties.

Meer info
21 jun

Kennissessie voor de overheid - Data Science met RStudio

Online kennissessie

, België & Nederland

Tijdens deze online kennissessie tonen we via een aantal use cases en best practices de kracht van RStudio als data science samenwerkingsplatform voor Belgische en Nederlandse overheidsorganisaties.

Meer info

Ik wens meer informatie over RStudio Team

 

Bent u op zoek naar een manier om uw via R en Python verkregen data-inzichten eenvoudig en efficiënt te delen en te centraliseren? Neem dan contact op met AXI.