ICT Systems & software licenses

Slim investeren in ICT & software licenties

AXI is de ICT infrastructuur partner van honderden bedrijven, overheidsinstellingen en zorginstellingen. We helpen u bij het kiezen van de juiste oplossing en de integratie in uw bestaande IT omgeving. Onze managed ICT services richten zich op de optimalisatie en het beheer van uw datacenter, workplace en netwerkomgeving. We zetten marktleidende technologieën in en werken intensief samen met onze vendors. Altijd kiezen we voor een persoonlijke service. Wat we beloven, doen we.

Onze expertises

Hybrid cloud services

Als cloud expert helpen we bij het uitstippelen van een toekomstgerichte cloud strategie. We bieden managed private, hybrid en public cloud oplossingen aan op maat van uw organisatie. We zijn groot en klein genoeg om het verschil te maken met een unieke mix aan oplossingen, lokale ondersteuning en betaalbare services.

Ontdek onze hybrid cloud services
On-Premises Datacenter oplossingen

AXI heeft de knowhow in huis om uw on-premises datacenter op te zetten, te optimaliseren en te beveiligen. De focus ligt op server- en storage hardware, consolidatie, virtualisatie en - standaardisatie, datacenter networking, backup/restore, security en beheer. Omdat uw datacenter omgeving bedrijfskritisch is, zorgen we ervoor dat de migratie naar nieuwe platformen of de uitbreiding van bestaande omgevingen zonder onderbrekingen verloopt voor uw medewerkers.

Bekabelde en draadloze netwerken

Als netwerk expert hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van wired en wifi netwerken. Met gebruik van Aruba networking oplossingen zorgen wij voor het veilig connecteren van mobile devices en het faciliteren van Internet of Things toepassingen. 

Ontdek Aruba ClearPass
Werkplekuitrol

Talrijke bedrijven en zorginstellingen kiezen voor een meerjarige samenwerking met AXI op het gebied van de levering van nieuwe pc's, laptops en randapparatuur. Samen met u bereiden we de omruil van oude naar nieuwe devices grondig voor. We bieden logistieke diensten en een uitrolservice aan om uw medewerkers snel te voorzien van hun nieuwe toestellen. 

Managed Print Services

Als printing specialist begeleiden we uw organisatie bij de uitwerking van een geoptimaliseerde en goed beheerde printing omgeving. Samen bekijken we alle printing aspecten, zoals printerkeuze, de manier waarop uw medewerkers documenten gebruiken, afdrukken, documentbeveiliging, milieuduurzaamheid, verbruiksartikelen, ondersteuning en mogelijke facturatiemodellen. We helpen u om de documentprocessen te optimaliseren en controle te krijgen over de kosten.

Ontdek de voordelen van HP MPS
Licensing services

Het beheer van softwarelicenties vergt specialistische kennis. Er zijn vele varianten, elk met hun eigen voorwaarden. Als software licensing specialist adviseren we bij de keuze van de juiste licentie formule. We voorkomen dat uw organisatie te veel betaalt of niet-compliant is. We zorgen voor de nodige verlengingen van volumeovereenkomsten en checken periodiek of u kunt genieten van bijkomende besparingen. 

Vier webinars om uw IT omgeving maximaal te beveiligen tegen ransomware

Samen met experts van marktleidende vendors hebben we een reeks van vier Ransomware Protect webinars uitgewerkt. De on-demand webinarreeks is opgebouwd rond volgende thema’s: de bescherming van data & backup, de beveiliging van draadloze en bekabelde bedrijfsnetwerken en de beveiliging van de digitale werkplek.

Ik wil de on-demand webinars bekijken

'Op basis van een goed onderbouwd optimalisatievoorstel hebben we binnen Jan Yperman beslist om de volledige server infrastructuur te vernieuwen op basis van de nieuwste HPE Synergy frames en compute nodes. Met een volledige redundante opstelling over twee datacenters.'

Ludovic Vandaele, IT Infrastructure Team Leader bij Jan Yperman.

Lees meer

Ziekenhuis Oost-Limburg beveiligt printerpark met HP Managed Print Services

Ziekenhuis Oost-Limburg is een ziekenhuis met 830 bedden. Een performante IT infrastructuur is voor het ziekenhuis van essentieel belang. Peter Thijs is hoofd IT en vertelt hoe ze de voorbije jaren ruim 600 printers in HP Managed Print Services hebben gebracht.

AXI events

De nieuwe events worden binnenkort gepubliceerd

AXI referenties

Imeldaziekenhuis brengt zijn IT infrastructuur naar een hoger niveau

Health
ICT infrastructuur & services
België

Medewerkers en patiënten van Medisch Centrum St.-Jozef genieten van een performant en veilig draadloos netwerk

Health
ICT infrastructuur & services
België

Grant Thornton Belgium kiest voor HPE Nimble Storage. Een nieuwe generatie storage oplossingen.

Trade & Services
ICT infrastructuur & services
België

Jan Yperman Ziekenhuis schakelt over op het HPE Synergy Composable Infrastructure Platform

Health
ICT infrastructuur & services
België

AZ Sint-Lucas Brugge beveiligt de patiënteninformatie en stroomlijnt de klinische workflows met Imprivata OneSign

Health
ICT infrastructuur & services
België

Meer weten?

Neem contact op via +32 3 860 40 35.