Microsoft Teams Survival Kit voor samenwerking en informatiedeling

Microsoft Teams Survival Kit voor samenwerking en informatiedeling

Bent u op zoek naar een platform om uw medewerkers op een vlotte manier met elkaar te laten communiceren en samenwerken? Maak nu gedurende 6 maanden gebruik van de gratis Microsoft Teams trial.

Microsoft Teams is dé plaats voor teamwerk in Microsoft 365. Chat, vergader, bel en werk samen, allemaal op één plek in slechts enkele muisklikken. U kunt er zelfs externe mensen op uitnodigen die al dan niet zelf met de applicatie werken. Dankzij een naadloze integratie met de Microsoft 365 apps kunt u tijdens vergaderingen snel en gemakkelijk alle documenten delen en samenwerken. 

Informeer mij over de gratis trial MS Teams

We helpen u bij de correcte ingebruikname van MS Teams

Microsoft Teams lijkt waarschijnlijk dé oplossing die u op dit moment zo snel mogelijk nodig hebt, maar opgelet. Een overhaaste en ondoordachte aanpak kan tot veel extra werk leiden en u zelfs verhinderen om de vele voordelen van het platform te ontdekken.

Bij de AXI Group vinden we het belangrijk om oplossingen vanaf het begin juist te implementeren, zodat ze niet enkel werken voor de huidige crisisperiode.

Ontdek hier de volledige Start to Teams Journey

Maak een quickstart dankzij onze vier gratis on-demand MS Teams webinars

Start To Teams voor IT professionals

Tijdens dit on-demand webinar leggen we uit waar u als IT professional rekening mee dient te houden bij de opzet van de MS Teams free trial.
U verneemt hoe u - na verloop van de proefperiode van 6 maanden - naadloos kunt upgraden naar een volledige M365 cloud omgeving.

Meer details
MS Teams best practices

Tijdens dit on-demand webinar geven we u best practices en zeer nuttige tips mee om team collaboration binnen uw organisatie te verbeteren.
Uitgelegd wordt hoe u via de ingebruikname van MS Teams de productiviteit van uw medewerkers substantieel kunt verhogen.

Meer details
M365 best practices voor samenwerking en informatiedeling

Tijdens dit on-demand webinar worden best practices aangereikt voor de inrichting en het delen van informatie via M365. Dit zal de gebruikers toelaten om de M365 apps Teams, SharePoint en OneDrive op een correcte en beheersbare manier te gebruiken en in te delen.

Meer details
De opzet van Teams & M365 beheersregels met MS Power Platform

Tijdens dit on-demand webinar wordt uitgelegd hoe u governance via MS Power Platform in MS Teams en M365 integreert. Bv. beheersregels voor online samenwerking, opzet Teams structuur, naamgeving en toevoeging van externe personen.

Meer details

AXI Group MS Partnership