Prénatal over op nieuw AXI RS kassasysteem

Retail
07 juli 2020
Prénatal kiest voor het nieuwe AXI RS kassasysteem om zo klaar te zijn voor de toekomst.

Begin dit jaar is AXI RS gestart met de uitrol van het nieuwe AXI RS systeem bij alle bestaande kassa’s van Prénatal.

“Met de uitrol van dit nieuwe systeem, zijn we niet alleen technisch weer up- to-date maar bieden wij onze kassamedewerkers meer overzicht, gemak en snellere inwerktijd door een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk kassasysteem”, aldus Ruud Bronswijk, ICT Manager Prénatal.

Prénatal heeft hiermee gekozen om meer binnen het standaard AXI RS platform te gaan werken; standaard koppeling met e-commerce platform en de standaard AXI RS klantorder module.


Klaar voor de toekomst
Met het nieuwe AXI RS kassasysteem is Prénatal ook klaar voor de toekomst. Het standaard AXI RS platform geeft Prénatal in de toekomst onder andere de ruimte om het omni- channel platform in te zetten, waardoor de beleving van de winkels naar online doorgetrokken kan worden.  Mocht er bijvoorbeeld een product niet in de gewenste maat of kleur in het filiaal beschikbaar zijn, dan kan de verkoopmedewerker van Prénatal, het artikel gemakkelijk met de klant via een tablet bestellen. 

Inmiddels zijn alle 44 vestigingen van Prénatal voorzien van het nieuwe kassasysteem.

Voor vragen of meer informatie, neem contact op met Willem Bless, account manager retail @AXI

Over Prénatal

Prénatal is opgericht in 1959 en vandaag de dag de grootste specialist op het gebied van moeder en kind. Prénatal is uitgegroeid tot in totaal 44 winkels verspreid over heel Nederland. Bestaande uit 19 megastores, 25 citystores en de Prénatal webshop  www.prenatal.nl.
Iedere dag werken zij eraan om het (toekomstig) ouderschap en het winkelen te allen tijde en op iedere gewenste manier leuker, comfortabeler en makkelijker te maken. Maximale klanttevredenheid is het doel.