AXI op EuroShop 2023 beurs in Düsseldorf
28/02/2023

Ontdek AXI's self-checkout software op de EuroShop 2023 beurs in Düsseldorf 

Van 26 februari tot en met 2 maart 2023 vindt in Düsseldorf ‘s werelds nummer 1 retail beurs plaats: EuroShop 2023.  Ook AXI is er dit jaar bij. Op de stand van Gondella draait AXI’s self-checkout kassasoftware op de Pan Oston SLIM self-checkout front-end oplossing. 

Afbeelding
AXI op EuroShop 2023 beurs in Düsseldorf
Afbeelding
AXI op EuroShop 2023 beurs in Düsseldorf

Over AXI’s intuïtieve self-checkout software 

 

De AXI Self-Checkout (SCO) software ondersteunt op een heel natuurlijke en intuïtieve wijze het zelfstandig afrekenen door de consument. Iedere consument, jong of oud, kan er zonder opleiding mee aan de slag én het afrekenen gebeurt bovendien razendsnel.

 

Ook (ge)wichtartikelen kunnen heel eenvoudig gezocht, gewogen en afgerekend worden via de AXI Self-Checkout software. De oplossing heeft een koppeling met de Magellan 9800i scanner/scale. Zo toont de applicatie het gewicht in combinatie met het artikel en de prijs.

 

Dit maakt AXI's SCO oplossing uniek want voor dit proces maken de meeste self-checkout oplossingen gebruik van een aparte weegunit.

 

 

We maken het de consument makkelijk

 

Om zware artikelen - zoals kratten bier of frisdrank - makkelijk te kunnen scannen maakt de AXI SCO oplossing gebruik van een tweede scanner. Zo werkt de kassa met twee scanmodules tegelijk en ook dat is heel bijzonder. De scanner in de weegschaal is voor kleine artikelen en de tweede, losse scanner kan gebruikt worden om producten te scannen die lastig zijn om te tillen.

 

Als consumenten willen afrekenen in de checkout-zone en willen weten welke SCO beschikbaar is, hoeven ze alleen maar naar de lamp te kijken. Als de lamp groen is, betekent dit dat de SCO vrij is. Is de lamp oranje dan is de SCO bezet. Kleurt de lamp blauw dan is dit voor de shopmedewerker het signaal dat de consument hulp nodig heeft.

 

Om deze feature mogelijk te maken is een koppeling gemaakt met de smart controller van Pan Oston.

 

 

Shopmedewerkers krijgen extra mogelijkheden

 

Dankzij een handige extra functionaliteit kunnen shopmedewerkers tijdens het check-out proces bijvoorbeeld handmatig een korting toekennen waarna de consument verder zelfstandig kan afrekenen. 

 

De AXI SCO software attendeert consumenten er op om hun klantenkaart te scannen en zo te profiteren van interessante aanbiedingen. De voordelen worden automatisch toegekend bij het scannen van de klantenkaart en worden op een heel visuele manier aan de klant getoond.

 

Meer weten? In onderstaande video demonstreert Willem Bless, Account Manager Retail bij AXI, de mogelijkheden van AXI's Self-Checkout kassa software.

Ontdek de mogelijkheden van de AXI SCO kassa software

Please accept marketing-cookies to watch this video.