AXI RS en PayPlaza
07/04/2017

Nieuwe shopping concepten creëren met AXI RS Mobile POS en PayPlaza

Eén PayPlaza betaalterminal kan door meerdere mobile POS devices worden aangesproken. De terminals zijn direct met het netwerk verbonden en vereisen geen fysieke verbinding met de kassa.

 

 

Steeds meer retailers denken na over nieuwe winkelconcepten waarbij de winkelmedewerker weggehaald wordt vanachter de vaste kassa. Centraal staat het assisteren van de klant op de winkelvloer. De verkooptransacties worden op een mobile device geregistreerd. De betaling geschiedt op het centrale betaalpunt waar tevens de bon wordt gedrukt, de tag verwijderd en de artikelen in een tasje worden gestopt. Bij dit nieuwe concept speelt de koppeling met PayPlaza een centrale rol. Een op het centraal betaaalpunt opgestelde PayPlaza terminal koppelt automatisch met de mobile POS devices, wat kostenbesparend werkt.

 

 

Eén PayPlaza terminal voor meerdere mobile POS devices

 

Medio maart 2017 is de AXI RS kassa gecertificeerd voor de PayPlaza betaalkoppeling. De PayPlaza terminals worden vanuit AXI RS aangestuurd via een internet webservice en dat biedt de retailer veel voordelen. Eén PayPlaza betaalterminal kan door meerdere mobile POS devices worden aangesproken. Tevens kunnen verschillende type terminals van PayPlaza via één interface worden aangestuurd. De terminals zijn direct met het netwerk verbonden en vereisen geen fysieke verbinding met de kassa.

 

 

Full & Light versie

 

De AXI RS Mobile POS is beschikbaar in een light en een full versie. De light versie draait op smartphone, de full versie is beschikbaar op tablet (bv. op de Zebra ET1 tablet).

 

AXI beperkt de inzet van PayPlaza niet alleen tot de fysieke winkel. NS Stations gebruikt de PayPlaza koppeling om de transacties in de trein uit de AXI Rail Catering app af te handelen.

 

 

Meer informatie? Neem contact op met Willem Bless.