AXI Summer Feeling 2024
30/05/2024

Eerste editie AXI Summer Feeling is schot in de roos

Op zondag 26 mei waande Beachclub Perry zich in zomerse sferen tijdens de eerste editie van de AXI Family Day. Het prachtige Noordzeestrand vormde het decor voor een spectaculaire dag vol plezier en ontspanning speciaal voor alle AXI-medewerkers en hun gezinnen.

AXI Radio en redders zorgen voor warm welkom

 

Het begon al in de wagen richting Perry’s Beachclub, wie onderweg was kon via de radio, die live van op het strand werd uitgezonden, luisteren naar de beste nummers en het reilen en het zeilen op het strand mee volgen. Niemand minder dan Christophe Stienlet, beter bekend als Bartje van Schuif Af, praatte de plaatjes naadloos aan elkaar. Niets beter om alvast in de stemming te komen!

 

Om 11u stonden de strandredders klaar om de deuren van AXI Summer Feeling officieel te openen. De AXI-redders hadden een wel heel speciale taak: iedereen begeleidden naar de leuke activiteiten die gepland stonden. En dat waren er héél wat.

Afbeelding
SummerFeeling-AXI

Activiteiten voor jong en ‘oud’

 

De kleinsten wisten niet naar waar eerst te kijken. Zij konden genieten van een speciaal ingericht kinderdorp met kindergrime, een springkasteel, reuzenbellenblazers en airbrushtattoos. Op het strand kon men deelnemen aan verschillende strandspelen, aan het water kon er gesupt en gekayakt worden en er was zelf een bumpervoetbalplein.

 

Zij die het graag wat ‘extremer’ wilden, konden het AXI-treintje nemen richting Natural High Beach 2 kilometer verderop. Daar werd een initiatie powerkite en blowkarten georganiseerd. En enkele medewerkers konden kans maken op de AXI VIP Experience: met een speedboot op het water om zeehonden te gaan spotten, wauw!

axi

Niet met honger naar huis

 

Naast al deze leuke activiteiten, bleven de aanwezigen ook op culinair niveau niet op hun honger zitten. Er was een heerlijke lunch voorzien met ondermeer broodjes en poké bowls en tussendoor konden ze ook nog genieten van nacho's, bitterballen, poffertjes en zelfs homemade lobsterrolls.

Ijsko Ali kwam ook langs om de kinderen af te koelen met zijn ijs-act.

 

Om af te sluiten was er een gezellige BBQ. Deze werd feestelijk geopend met reuze ballonnen die AXI's pay-off in de lucht lieten wapperen: Get it right.

Blije gezichten en gezellig samenzijn

 

“Als je het mij vraagt was de AXI Family Day een groot succes, we zagen tal van blije gezichten en beleefden onvergetelijke momenten. Het was de perfecte gelegenheid om collega’s en hun familie in een ontspannen sfeer te ontmoeten en te genieten van een heerlijke dag aan het Noordzeestrand”, zo sloot Sally Bal, HR Director bij AXI, de radiopresentatie af bij Christophe Stienlet en zo ook het einde van onze eerste AXI Family Day.

Afbeelding
SummerFeeling

Bekijk de aftermovie

Please accept marketing-cookies to watch this video.